Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 209 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

Firma specializata - executam lucrari de hidroizolatii in toata tara, hidroizolatii terase cu membrane bituminoase, hidroizolatii PVC, hidroizolatii membrane EPDM. Hidroizolatii terase hale industriale, hidroizolatii in constructii civile, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii bentonita, acoperis inclinat cu tigla metalica. Executam hidroizolatii piscina. Specialisti hidroizolatii terase verzi.

www.cladogrup.ro

 

Constructie civila.

Instalatii de incalzire electrice. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

www.climasystem.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Importator de materiale de constructii. Productie de ventilatoare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Decoratiuni interioare.

www.comelectro.ro

Distributie materiale metalurgice: otel beton neted, striat (colaci, bare) tevi trase, sudate tevi patrate si rectangulare, plase sudate, platbanda, profile, europrofile, tabla LBR, LBC, LTG, ZN, caramida.

www.comatromania.ro

Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.comsting.ro

Constructii/montaj cai ferate. Intretinere si reparatii cai ferate. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.con-metal-cf.ro

Import si comercializare de mocheta, pardoseli PVC, linoleum si tapet. Oferim, deasemenea, servicii de montaj si consultanta.

www.pardoseli-profesionale.ro

Concrete Art propune pardoseli din beton stantat care au efectul pietrei naturale, a rocii, ceramicii, caramizii si chiar a lemnului. Ideal pt. aplicari comerciale, rezidentiale sau lucrari publice.

concreteart.ro

Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Tratamente termice pt. metale. Materiale si produse refractare. Cuptoare industriale pt. industria siderurgica si nu numai. Sisteme de incalzire a halelor si spatiilor industriale.

www.conexintrade.ro

Medicina si medicatie naturista.

Constructii. Servicii de constructie.

Gaze naturale: proiectare, executie: separare (pentru instalatii gaze apartamente); renominalizarea consumatorilor; instalatii interioare; bransamente.

www.daniro.ro

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Impusa pe piata romaneasca inca din anul 1994, asigurand distributia tuturor seriilor de profile Deceuninck, Zendow, Everest Max, Eforte. Din gama variata de profile PVC, putem alege ferestre, geam, usi termopan sau sisteme glisante.

www.alegepvc.ro

Amenajari interioare, corpuri sanitare, gresie, faianta. Importator de materiale de constructii. Reprezentanta comerciala. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.delro.ro

Portofoliul Delta contine, in ordinea ponderii, urmatoarele grupe: gresie glazurata, faianta, gresie portelanata, decoruri ceramice, adezivi si chituri, cazi si cabine cu hidromasaj, profile.

deltadesign.ro

Prelucrari mecanice prin aschiere, lucrari de lacatuserie si sudura, confectii metalice, catarame si accesorii pt. incaltaminte, elemente metalice pt. productia de publicitate, electronica.

www.prelucrarimecanice.com

Aparatura de laborator si analize. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instalatii de incalzire locuinte.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

www.electraplan.ro

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Specializata in executarea pardoselilor industriale, va ofera: solutii rentabile pentru fiecare sector industrial; instalarea pardoselilor pe suprafete noi dar si refacerea celor vechi.

www.pardoseli-elite.ro

Comercializam elemente de fixare profesionale pt. constructii metalice. Suruburile autoforante sunt garantate calitativ. Livrare gratuita in Bucuresti.

www.elementefixare.ro

Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Tigla de constructie. Importator de materiale de constructii.

www.izola]ii.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal. Robinete, garnituri, supape. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Radiatoare si convectoare. Arzatoare pentru echipamente.

www.euroinstalatii.ro

Comercializare de tigla metalica si hidrizolatie, executie de montaj tigla metalica si hidroizolatii.

Furnizare de materiale de constructii.

www.euro7.ro

Comercializare produse din ceramica.

Izolatori hidro, termici si fonici. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructii la cheie.

www.europlast.ro

Materiale pt. finisaje in constructii.

www.europlastic.ro

Furnizor ulei vegetal. Furnizare de materiale de constructii.

www.eurotabros.ro

Constructie civila. Producator de materiale de constructii. Cofraje si schele pt. constructii.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii. Producator de faianta. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

www.ferdykoll.ro

Firma noastra este unul dintre cei 5 distribuitori autorizati si apreciati ai produselor WIRSBO pe piata din Romania. De asemenea firma noastra este specializata in comercializare de coliere, ancore.

www.foxyplast.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

www.generalfluid.ro

Comercializam produse metalurgice: tevi din otel trase si sudate, tevi pt. instalatii, tevi rectangulare, fitinguri, europrofile.

www.generaltub.ro

Geosintetice: geogrile, geotextile, geocelule, geosaltele, geocompozite, geomembrane. Scari de interior din lemn masiv, scari in spirala din lemn sau metal, scari retractabile. Ferestre de mansarda.

www.geocom-sa.ro

Lider pe plan national in domeniul distributiei de materiale destinate constructiilor si industriei publicitare.

www.geplast.ro

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

www.geroelectronic.ro

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

www.gnginvest.ro

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

www.granitul.ro

Partenerul pentru aprovizionarea proiectelor dumneavoastra cu materiale de constructii. Misiunea noastra este sa va usuram munca, centralizand toate comenzile.

www.greeninvestment.ro

Va prezentam o varianta decorativa, accesibila din punct de vedere financiar, rapida si de durata sub forma produselor din polistiren expandat si extrudat. Elemente arhitecturale, litere volumetrice!

www.decoartboutique.blogspot.com

Reprezentanta comerciala. Servicii metalurgice. Materiale si produse refractare.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert cu materiale de constructie. Detergenti pt. uz casnic. Cosmetica, parfumerie, galanterie.

www.ceresit.ro

Filiala in Romania a companiei Herz Armaturen Ges.m.b.H Austria, comercializeaza o gama completa de robinete si armaturi pt. instalatii de incalzire si fitinguri. Garantie 5 ani pt. toate produsele.

www.herz-romania.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.


  0 - 50 51 - 100 din 209
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web