Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 102 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita.

Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Firma noastra executa case cu zidarie din caramida sau BCA. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.

www.casaneo.ro

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

 

Producator tuburi flexibile din aluminiu, inox, banda zincata izolate sau neizolate folosite in sistemele de incalzire, aer conditiont, ventilatii. Producator cosuri de fum si coltare din aluminiu.

www.niko.com.ro

Executam lucari de alpinism utilitar si industrial: estetizari fatade, reparatii tencuiala, protectii anticorozive, curatire cladiri inalte, amenajari interioare.

www.ropeconstruct.ro

Simeuro Distribution este reprezentant si aplicator autorizat al firmei Silikal RO pentru pardoseli industriale din rasini metilmetacrilice - cele mai rezistente din gama rasinilor sintetice.

www.simeuro.ro

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Hidroizolatii cu cauciuc sintetic. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furtunuri cauciuc si PVC.

www.agresivdesign.ro

Tigla de constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

www.aniko.ro

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii electrice si retele.

Una dintre cele mai importante firme din tara care comercializeaza si executa toata gama de instalatii termice, sanitare, climatizare, panouri solare, producator cosuri de fum inox.

www.artinstal.com

Constructii civile si industriale. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Pavaj; pavele beton. Betoane si agregate de balastiera.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Betoane si agregate de balastiera.

Servicii de prelucrare a marmurei.

Producator materiale constructii. Primus adeziv calitate; Casa chit; Decorativa; Epoxi; exterior; faianta; fatada; glet; gresie; hidroizolatie; interior; polistiren; sapa; tencuiala; termosistem.

www.baumix.ro

Materiale si produse refractare.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Servicii metalurgice.

Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Producator de pietre pt. pavaj. Comert cu materiale de constructie.

Producator de ceramica.

www.bianca.ro

Obiecte de arta. Statuete si figurine. Producator de pietre pt. pavaj.

Furnizare de materiale de constructii. Birotica si papetarie.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Furnizor otel-beton.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

www.coilprofil.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Producator de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase.

Furnizare de materiale de constructii. Prelucrare lemn.

Scule diamantate. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.diatools.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii din lemn. Constructii civile si industriale.

Servicii de regenerare de uleiuri. Producator de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Tamplarie din lemn si aluminiu. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Materiale si produse refractare. Constructii si reparatii termice. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati.

Instalatii de incalzire electrice. Instalatii in constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Protectii a intregii game de pardoseli, civile si industriale, cu sisteme profesionale pe baza de rasini de provenienta germana care indeplinesc normele si standardele Europene.

Invelitori Gerard: trainice, tigla, tigla metalica, tigle metalice, acoperis, constructii, case, vile, inchideri, acoperiri, material, otel, tabla, aluminiu, zinc.

www.finalconstruct.ro

Import si distributie sisteme de invelitori din tabla tip tigla cu acoperire de piatra naturala Gerard, si folii anticondens si bariere de vapori Delta.

www.finaldistribution.ro

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Boltari pt. constructii.

Consultanta, echipamente, proiectare, instalatii, sisteme energie alternativa, constructii imobiliare inalte, standarde de izolatie termica, circulatie aer, automatizari residentiale, energie gratuita.

Firma autorizata, cu experienta, executam servicii profesionale de ignifugare si de tratament insectofungicid pentru constructii civile si industriale, folosind solutii agrementate care nu polueaza.

geral.ro/geral-expert-solution.html

Ofera solutii de incalzire electrica prin pardoseala, topirea zapezii si a ghetii, incalzirea terenurilor pt. sport si pt. gazon, aplicatii pentru acoperisuri.

www.devihov.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.ignofug.ro


1 - 50 din 102
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web