Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 209 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

www.bigserv.ro

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

www.bogdesign.ro

 

Distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale.

www.hidroizolatii-conduraru.ro

Productie si montaj sisteme de tubulatura rectangulara si circulara din tabla zincata, inox, aluminiu, pt. ventilatie, climatizare, aer conditionat, cosuri de fum, izolatii termice si antifonice.

extraclima.ro

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Companie de distributie la nivel national de panouri sandwich, elemente de structuri metalice, accesorii inchideri hale, servicii de montaj panouri si structuri metalice.

www.pantrustromania.ro

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Producator si exportator roman de reazeme de pod si echipamente pentru rosturile podurilor rutiere si ale constructiilor mari. Preturi sub jumatatea mediei firmelor concurente. Adaptabil la cerinte.

www.rosturi.ro

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

www.pardoseli-industriale.com

Sisteme pentru purificarea aerului si eliminarea fumului de tigara, sisteme ecologice de racire industriala, cabine pentru fumat, perdele de aer, dezumidificatoare, ventilatie in bucatarii.

westair.ro

Furnizor pompe. Boilere pt. incalzire apa.

www.acqua-service.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

www.acumcom.ro

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

www.floorconfort.ro

Instalatii gaze naturale - proiectare si executie - autorizat ANRE. Executie instalatii termice autorizat ISCIR. Echipa cu experienta, solicitudinea si profesionalism.

www.adrax.ro

Specializati in realizarea lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii, impermeabilizari si etansari in constructii civile si industriale.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

www.airtradecentre.com

Jaluzele din aluminiu. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Copertine si parasolare personalizate.

Executam lucrari de hidroizolatii, zugraveli (interioare/exterioare), montaj faianta, gresie, parchet si vopsitorie (lavabila/vopsea) profesionale la preturi excelente.

alimarcompactgrup.cabanova.com

Ferestre de mansarda, scari de pod.

www.alveus.ro

Constructie civila. Furnizare de materiale de constructii. Prelucrare de metale.

www.andami.ro

Specializata in lucrari de constructii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama larg? de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate.

www.antractalpin.ro

Exportator de mobila. Servicii de traducere.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.arcontec.ro

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Masini si materiale pentru industria chimica. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Import/export de produse chimice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Comercializare de vopsele.

www.ascomex.ro

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert en-gros a materialelor de constructie.

www.atlascorporation.ro

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii. Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie.

www.austrotherm.ro

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

www.bteam.ro

Am dezvoltat produsul Bistex, primul geocompozit antifisura pe baza de fibra de sticla din Romania, precum si alte tipuri de geotextile pe care le producem in fabrica noastra din Bucuresti.

www.b2bconsprod.ro

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Materii prime si materiale pt. constructii. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Servicii de protectia plantelor.

Furnizare de materiale de constructii.

www.baumit.ro

Comercializam termosistem complet PVC pentru fatade (vinyl-siding) garantie 50 ani, sistem jgheaburi PVC cu perete dublu, sindrila bituminoasa Saint-Gobain, garantie 20 ani, lambriuri PVC de interior.

www.bestproducts.ro

Betoane si agregate de balastiera.

Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. Inchiriere vibrator beton cu transport inclus.

www.betonix.ro

Produce si comercializeaza obiecte sanitare din portelan.

www.bianca.ro

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Armaturi industriale. Furnizare de materiale de constructii. Productie de conserve din legume si fructe.

www.bckel-wolf.ro

Produce si livreaza in principal dale pentru calea de rulare a tramvaielor urbane executate dupa o tehnologie germana omologata.

www.bogart.ro

Una dintre cele mai puternice firme pe piata serviciilor de cleaning. Curatenia in spatii industriale, de birouri sau casnice, alpinismul utilitar si administrarea imobilelor.

www.bogartcleaning.ro

Importator de materiale de constructii. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatori hidro, termici si fonici.

Executam lucrari de intretinere si reparatii. Instalatii electrice sanitare, montaj centrale termice, gaze, totul in materie de constructii. Varianta de abonament lunar sau anual pentru SC.

www.buildinginstallfix.ro

Servicii de recuperare hartie uzata. Constructii speciale. Robinete industriale, vane, supraplin. Utilaje pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii cu destinatie sportiva si amenajari pt. sport.

www.ambalaje-folie.ro

Productie/furnizare materiale plastice. Furnizare de materiale de constructii.

Executam lucrari de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale si distribuie sisteme electrice Nexans-Norvegia de incalzire in pardoseala.

www.incalzirepardoseli.ro/

Oferim servicii de transport marfa pe tot cuprinsul tarii cu Mitshubishi Canter-2006: - izoterma dotata cu termoking - masa totala 7.5to - masa utila 3.250 kg.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Zincare electrolitica subansamble, confectii metalice, piese mici si mari dimensiuni, profile, teava. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Furnizare de materiale de constructii.


1 - 50 din 209
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web