Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 101 la 150 din 209 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Izolatii termice si hidroizolatii.

www.hidroconstruct.ro

 

Primer pentru etanseizari. Membrane hidroizolatoare pt. etaseizari terase circulabile/noncirculabile, fundatii si pereti verticali, plansee intermediare, climat montan, parcari, autostrazi.

www.soprema.com

Firma ce se ocupa in exclusivitate de hidroizolatii in ceea ce priveste realizarea unor terase si acoperisuri cu membrane bituminoase.

www.hidroset.ro

Comercializare ciment. Betoane si agregate de balastiera.

www.holcim.ro

Experienta vasta in domeniul instalatiilor hidraulice, pneumatice, termice, sanitare si ungere pt. utilaje complexe. Oferim servicii de calitate.

Producator gama sa de produse: membrane bituminoase, sindrile, folii hidroizolante si bariere contra vaporilor, geotextile, seminee, pardoseli flotante.

www.icopal.com

Servicii de furnizare a energiei electrice. Echipamente si aparatura electrica. Servicii de conservare a energiei electrice. Consultanta in domeniul energetic.

www.icpeelectrocond.ro

Avem solutii inteligente pentru amenajarea unui ambient armonios. Sape perlitice usoare - izolatoare termic & fonic, betoane; materiale de constructii, inchirieri cofraje, servicii aferente.

www.ideal-design.ro

Instalatii de incalzire locuinte.

Furnizare tevi. Robinete, garnituri, supape.

www.imd.ro

Izolatori si materiale izolante. Cabluri si materiale izolante. Electrotehnica. Izolatii termice si hidroizolatii.

www.isovolta.ro

Producator de materiale de constructii.

www.italoconvest.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare.

www.izoclass.ro

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

www.izolconstruct.ro

Garnituri de etansare din cauciuc. Producator de materiale de constructii. Etansari. Cofraje si schele pt. constructii.

Izolatii termice si hidroizolatii.

Membrane bituminoase pentru hidroizolatii. Sindrila bituminoasa. Polistiren extrudat. Vata minerala bazaltica.

Reprezentanta comerciala. Importator de materiale de constructii.

www.knauf.ro

Oferim solutii de hidroizolatii pe viata cu cele mai performante materiale din lume pentru terase, piscine, bazine, subsoluri, etc. Detalii pe pagina web.

www.hidroizolatiipeviata.ro

Producerea in Romania de panouri termoizolante (sandwich), cu miez din polistiren expandat si din vata minerala, agrem. tehnic (INCERC) si cu aviz alimentar (panourile se livreaza conform proiectului).

www.koram.ro

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Producator de materiale de constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Echipamentele Leister sunt utilizate pentru diverse aplicatii care necesita sudarea cu aer cald a materialelor termoplastice: sudarea membranelor PVC/ TPO/ EPDM/ HDPE pentru hidroizolatii.

www.leister-romania.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.lidle.ro

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.liv.ro

Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii. Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. industria alimentara. Transport rutier intern de marfa. Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

www.matrite-pavaje.ro

Betoane si agregate de balastiera.

Comercializeaza toata gama de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, decoratiuni interioare, mobilier la comanda.

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Constructii. Servicii de constructie. Pavaj; pavele beton.

www.madconserv.ro

Societate autorizata Distrigaz executa instalatii de gaze naturale, instalatii de incalzire centrala, instalatii sanitare, montaj de aragaze si obiecte sanitare, contoare pasante pt. instalatii de gaz.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Izolatii termice si hidroizolatii. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Producem si transportam agregate de balastiera: nisip, margaritar, pietris, balast, refuz de ciur, piatra sparta de rau, piatra sparta de cariera.

www.sortagregate.ro

Sisteme Rigips; sisteme caramizi Porotherm; tigla ceramica Tondach (Ungaria) si La Escandella (Spania); tigla din beton Bramac; ferestre si scari acces mansarda Fakro.

www.mido94.ro

Lider mondial in productia de placi multicui (conectori metalici), programe de proiectare structuri din lemn, masini si prese pt. fabricarea sarpantelor industriale si structurilor.

www.mitek.ro

Importator de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie clasica din lemn.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.naue.ro

Reabilitare termica gratuita. Programul de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte propus nu implica costuri din partea proprietarilor.

www.homeconcept.nextdesign.ro

Producator plase sudate, carcase pentru piloti forat. Otel-beton fasonat. Certificata ISO 9001:2000. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizor otel-beton. Plase sudate pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Productie si comercializare de plasa de sarma. Comercializare plasa de sarma. Producator de sarma. Comert metal.

www.omcoromania.ro

Acoperiri sindrila si bituminoase. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

www.onduline.ro

Importator de materiale de constructii. Importator de faianta si gresie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Caramida pt. constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.pancolor.ro

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

www.pentaco.ro

Materiale publicitate. Agentie de publicitate. Productie de firme si reclame din plastic.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de materiale de constructii. Furnizare de consumabile pt. tipografii-cerneluri tipografice. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto.

www.policolor.ro

Hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile de blocuri, vile sau cladiri industriale noi. Refacere hidroizolatie la terase industriale.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Materiale publicitate. Copertine si parasolare personalizate. Materiale din PVC si accesorii pt. izolari profesioniste. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Afise publicitare.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert cu materiale de constructie.

www.pv.ro

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.


  0 - 50   50 - 100 101 - 150 din 209
 150 - 200   200 - 250  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web