Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 151 la 200 din 209 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.procema.ro

Folii profesionale adezive, pentru protejarea temporara a suprafetelor pe durata lucrarilor de constructii. Protejare podele de orice tip, covoare, mochete, pereti, ferestre fara reziduuri.

www.imageconcept.ro

 

Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Accesorii pt. faianta si gresie. Finisaje pt.

www.profilux.ro

Protectia mediului. Usi anti-incendiu. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

www.promeco.ro

Producator de ferestre si usi termopan din PVC.

www.rivo.ro

Importator de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

www.tiglametalica.ro

Pardoseli industriale, administrative si sportive.

www.reda.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie.

www.reximaco.ro

Placi din policarbonat pt. constructii.

www.policarbonat.com

Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.riello.ro

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte.

Constructii civile si industriale. Cofraje si schele pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Proiectare de constructii pt. locuit. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

www.rotaryconstructii.ro

Instalatii de incalzire locuinte.

Furnizeaza solutii metalice complete, sisteme si produse la cheie pentru industria constructiilor civile si industriale si pentru industria ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse.

www.ruukki.ro

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.sabas.ro

Importatori si distribuitori de elemente de ventilatie (ventilatoare, grile, usi vizitare), organe de asamblare (suruburi, dibluri, cuie beton, conexpanduri, ancore, coliere), scule si unelte.

www.sagittaint.ro

Izolatori hidro, termici si fonici.

www.isover.ro

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

www.rigips.com

Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

www.salus.ro

Instalatii de incalzire locuinte. Realizare piscine.

www.vaillant-distributie.ro

Distributie produse metalurgice.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

www.sasoia2003.ro

Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Importator de materiale de constructii.

www.schiedel.ro

Reprezentanta companiei "Christine Prantl" in Romania. Principal domeniu de activitate este distributia si instalarea sistemului de incalzire prin plinta de tip Best Boa.

www.schnelltech.com

Importator direct de produse din otel pentru constructii: cornier, platbanda, profile, tabla laminata la rece si la cald, tabla decapata, tabla galvanizata, bare rotunde si patrate.

www.sidpac.ro

Materiale de constructii, finisaje, izolatii, pardoseli, preturi date tehnice, livrare gratuit, tu alegi!

www.silicoman.esrl.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Bitum si materii prime pt. asfalt.

www.sniptehnic.go.ro

Unic reprezentant in Romania al firmei Pagel Spezial - Beton Germania, mortare speciale pentru subturnare, protectia si repararea betoanelor, ancorari si injectii.

www.solaron2004.ro

Servicii de consultanta in constructii. Importator de materiale de constructii.

www.construct.ro

O gama variata de forme pt. piscina. Consultanta si proiectare, dezumidificari, echipamente si accesorii pt. tratarea apei. Saune uscate si umede. Sisteme SPA, echipamente fitness si hidromasaj.

www.soleopiscine.ro

Specializata in aplicarea membranelor PVC si TPO, montajul sistemelor complete de fatada si invelitoare pentru cladiri industriale. Furnizare vata bazaltica si membrana PVC.

www.sgf.ro

Statia de betoane Stere Expert Construct din Bucuresti produce betoane, sape si mortare. In 2008 a inceput productia in Bucuresti prin infiintarea unei statii de betoane Ón localitatea Afumati, acoperind zona de nord a Bucurestiului.

www.statiedebetoane.org.ro

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.stizo.ro

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Importator de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materii prime si materiale.

www.stizolyth.ro

Comert cu materiale de constructie. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Galvanizare la rece. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Constructie civila. Productie/furnizare materiale plastice. Organe de asamblare.

www.storeinc.ro

Beton microporos polimeric-material usor, ieftin si rezistent pentru constructii. Recomandat pentru vile, apartamente rezidentiale, constructii cu durata mare de viata.

Companie lucratoare in antrepriza pe domeniul amenajarilor interioare in rigips si montarea si fabricarea balustradelor de inox.

Copertine si parasolare personalizate.

Intrata pe piata locala in 2006. Facem parte din Tarmac Group - Anglo-American Group, unul dintre cei mai mari producatori de agregate si betoane din lume.

www.tarmac.com

Companie cu capital privat, desfasurand activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale.

www.technicinvest.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Societate privata specializata in instalatii de climatizare, ventilatie si incalzire. Proiectare, montaj, comercializare echipamente pentru sisteme termice, climatizare si ventilatie.

www.thermocom.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Import/export de centrale termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Combustibili solizi.

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.titanholding.ro

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

www.topanel.ro

Sisteme informationale.

www.tornado.ro

Furnizare de materiale de constructii.

www.italpannelli.ro

Ofera sisteme de incalzire in pardoseala si sisteme de degivrare pentru confortul casei dumneavoastra.

www.incalzireinpardoseala.com.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

www.eurotherm.ro


 0 - 50   50 - 100   100 - 150 151 - 200 din 209
 200 - 250  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web