Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Giurgiu activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Betoane si agregate de balastiera.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

 

Furnizare de materiale de constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Firma specializata in constructia de case sau cladiri la rosu sau la cheie, renovari interioare, exterioare, acoperisuri, mansardari, hidroizolatii, canalizare, hale metalice.

www.gebcons.ro

Pietris si nisip pt. constructii.

Materiale de constructie pt. drumuri. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

www.pollchimic.ro

Betoane si agregate de balastiera. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

Ferestre de mansarda, scari de pod.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Producator gama sa de produse: membrane bituminoase, sindrile, folii hidroizolante si bariere contra vaporilor, geotextile, seminee, pardoseli flotante.

Comercializare de tigla metalica si hidrizolatie, executie de montaj tigla metalica si hidroizolatii.

Hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile de blocuri, vile sau cladiri industriale noi. Refacere hidroizolatie la terase industriale.

Executam lucrari de hidroizolatii, zugraveli (interioare/exterioare), montaj faianta, gresie, parchet si vopsitorie (lavabila/vopsea) profesionale la preturi excelente.

Concrete Art propune pardoseli din beton stantat care au efectul pietrei naturale, a rocii, ceramicii, caramizii si chiar a lemnului. Ideal pt. aplicari comerciale, rezidentiale sau lucrari publice.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Oferim solutii de hidroizolatii pe viata cu cele mai performante materiale din lume pentru terase, piscine, bazine, subsoluri, etc. Detalii pe pagina web.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Companie cu capital privat, desfasurand activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale.

Primer pentru etanseizari. Membrane hidroizolatoare pt. etaseizari terase circulabile/noncirculabile, fundatii si pereti verticali, plansee intermediare, climat montan, parcari, autostrazi.

Specializata in aplicarea membranelor PVC si TPO, montajul sistemelor complete de fatada si invelitoare pentru cladiri industriale. Furnizare vata bazaltica si membrana PVC.

Metoda de izolare, reabilitare termica si termoizolatie a cladirilor (blocuri, case, vile) cu panouri mari din polistiren expandat, de medie densitate, cu grosimea de 8-10 cm, pretencuite.

Specializata in lucrari de constructii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama larg? de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate.

Firma ce se ocupa in exclusivitate de hidroizolatii in ceea ce priveste realizarea unor terase si acoperisuri cu membrane bituminoase.

O gama variata de forme pt. piscina. Consultanta si proiectare, dezumidificari, echipamente si accesorii pt. tratarea apei. Saune uscate si umede. Sisteme SPA, echipamente fitness si hidromasaj.

Executam lucrari de intretinere si reparatii. Instalatii electrice sanitare, montaj centrale termice, gaze, totul in materie de constructii. Varianta de abonament lunar sau anual pentru SC.

Executam hidroizolatie, izolatie, izolatii profesionale terase, hale, suprafete inclinate cu materiale de import. Avem experienta in domeniul hidroizolatiilor! Asiguram garantie 5-12 ani.

Specializati in realizarea lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii, impermeabilizari si etansari in constructii civile si industriale.

Membrane bituminoase pentru hidroizolatii. Sindrila bituminoasa. Polistiren extrudat. Vata minerala bazaltica.

Reabilitare termica gratuita. Programul de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte propus nu implica costuri din partea proprietarilor.

Se numara printre primii trei producatori de polistiren expandat, avand fabrici la Buzau si Arad. Gama de produse cuprinde termo si hidroizolatii, sisteme de finisaj, componente compartimentare.

Echipamentele Leister sunt utilizate pentru diverse aplicatii care necesita sudarea cu aer cald a materialelor termoplastice: sudarea membranelor PVC/ TPO/ EPDM/ HDPE pentru hidroizolatii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie.

Jaluzele din aluminiu. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Copertine si parasolare personalizate.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Importator de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Producator de materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Masini si materiale pentru industria chimica. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Import/export de produse chimice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Comercializare de vopsele.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii. Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web