Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Instalatii de incalzire locuinte. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.alcato.ro

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

 

Azbociment. Furnizare de materiale de constructii.

www.azbocim.ro

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Prelucrari mecanice prin aschiere. Ambalaje realizate din materiale plastice. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate.

www.celsim.ro

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Betoane si agregate de balastiera.

www.conired.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Transport cu cisterne de produse petroliere.

Copertine si parasolare personalizate. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Consultanta in afaceri. Constructii textile. Servicii de proiectare pt. constructii. Publicitate stradala.

www.cronos-tgv.ro

Tabla si produse laminate. Furnizare de materiale de constructii.

Produse din lemn stratificat. Constructii din lemn. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

www.glulam.ro

Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Hidrofoare. Instalatii de climatizare. Instalatii de incalzire centrala. Furnizor pompe. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.

Comercializare ciment. Producator de materiale de constructii.

Betoane si agregate de balastiera. Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Echipamente si utilaje hidraulice. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Boltari pt. constructii. Pavaj; pavele beton.

Furnizare de materiale de constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Marcare drumuri.

Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Pigmenti anorganici pt. vopsele si geluri. Import/export de produse chimice. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Tigla de constructie. Sulfat de aluminiu - furnizare.

www.nubiola.com

Producem si comercializam toata gama de pavaje si borduri decorative la cele mai mici preturi.

www.panicom.as.ro

Companie cu peste 20 de ani de experienta, realizam prelate industriale, prelate auto, copertine si lucrari complexe de acoperire a spatiilor industriale, comerciale si rezidentiale.

www.prelateindustriale.ro

Tigla de constructie.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Furnizare de materiale de constructii. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Furnizare de materiale de constructii.

www.sedachim.ro

Producator traditional de materiale de constructii: BCA, caramida, gleturi, adezivi si profile metalice. Experienta de peste 40 de ani.

www.soceram.ro

Servicii in constructie. Transport de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Furnizare de materiale de constructii.

Armaturi industriale. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj.

www.minisat.canad.ro/upet


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

Ferestre de mansarda, scari de pod.

Invelitori Gerard: trainice, tigla, tigla metalica, tigle metalice, acoperis, constructii, case, vile, inchideri, acoperiri, material, otel, tabla, aluminiu, zinc.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Simeuro Distribution este reprezentant si aplicator autorizat al firmei Silikal RO pentru pardoseli industriale din rasini metilmetacrilice - cele mai rezistente din gama rasinilor sintetice.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Producator gama sa de produse: membrane bituminoase, sindrile, folii hidroizolante si bariere contra vaporilor, geotextile, seminee, pardoseli flotante.

Producem si distribuim elemente de etansare pt. orice tip de tabla, distribuim elemente de fixare.

Comercializare de tigla metalica si hidrizolatie, executie de montaj tigla metalica si hidroizolatii.

Hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile de blocuri, vile sau cladiri industriale noi. Refacere hidroizolatie la terase industriale.

Executam lucrari de hidroizolatii, zugraveli (interioare/exterioare), montaj faianta, gresie, parchet si vopsitorie (lavabila/vopsea) profesionale la preturi excelente.

Concrete Art propune pardoseli din beton stantat care au efectul pietrei naturale, a rocii, ceramicii, caramizii si chiar a lemnului. Ideal pt. aplicari comerciale, rezidentiale sau lucrari publice.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Oferim solutii de hidroizolatii pe viata cu cele mai performante materiale din lume pentru terase, piscine, bazine, subsoluri, etc. Detalii pe pagina web.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web