Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
37 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Hidroizolatii cu membrana Firestone EPDM RubberGard. Montaj membrana cauciuc pentru etanseizare acoperisuri, bazine, iazuri. Hidroizolare a teraselor verzi. Constructii civile si industriale, metalice, traditionale.

http:/www.membranaepdm.ro

Specialisti in productia de agregate, beton, reciclarea si procesarea mineralelor dure si alte derivate, Alas Romania construieste parteneriate la fel de solide ca si materialele pe care le ofera.

www.alas.ro

 

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

www.amvic-instalatii.ro

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

www.amvic-invelitori.ro

Furnizare de materiale de constructii. Cofraje si schele pt. constructii. Materii prime si materiale pt. constructii.

www.amvic.ro

Importator de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Producator de materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.arcelormittal.ro

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Prestari de servicii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Realizam corturi industriale.

Beta Design Construct produce betoane, sape si mortare.

www.statiedebetoane.org.ro

Baurom Construct comercializeaza din stoc sau la comanda ferma, materiale metalurgice pentru constructii: profile; tevi; tabla / produse plate; otel beton.

www.baurom.ro

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Materiale publicitate. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Reclama pe suport textil. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

www.bicompa.ro

Servicii de prelucrare a marmurei.

Aranjamente si amenajari interioare. Izolatori hidro, termici si fonici.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.amvic-ferestre.ro

Importul si distributia echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie. Marcile comercializate: De DIETRICH, Atlantic Guillot, Wesper, McQuay, Carrier, Swegon, SBM, LG, Grundfos si SFA.

promoterm.ro

Betoane si agregate de balastiera.

Producator de pietre pt. pavaj.

www.europrodgrup.ro

Tigla de constructie.

Copertine si parasolare personalizate. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Materiale promotionale. Umbrele si copertine pt. gradini, terase. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine.

www.frama.ro

Societate importatoare/distribuitoare de produse pt. incalzirea in pardoseala: distribuitoare, banda perimetrala, fluidizant de sapa, antialga, kit amestec, cleme prindere.

partener.hedarom.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Importator de materiale de constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

www.ircolours.ro

Metoda de izolare, reabilitare termica si termoizolatie a cladirilor (blocuri, case, vile) cu panouri mari din polistiren expandat, de medie densitate, cu grosimea de 8-10 cm, pretencuite.

www.thermodec.ro

Sisteme metalice complete pentru constructii. Producator sisteme de acoperis. Tigla metalica. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Tigla de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Cupole si acoperisuri. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.lindab.ro

Specializata in distributia materialelor prefabricate utilizate in constructii, amenajari interioare si finisaje, pardoseli, echipamente electrice si de climatizare.

www.menatwork.ro

Specializata in productia si distributia de profile si accesorii metalice pt. structuri de gips carton, plafoane modulare si fibra minerala.

www.metalwork.ro

Pavaj; pavele beton.

www.minvas.ro

Productie borduri pentru bulevarde si strazi 520X25X20, 50X20X10. Boltari toate dimensiunile. Balastru, nisip, piatra, transport basculante, ISO 9001.

www.nad.ro

Furnizare de materiale de constructii.

www.orienthyperconstruct.ro

Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Realizam corturi industriale.

www.prelatecorturi.ro

Companie germana, renumita in intreaga lume, care realizeaza si comercializeaza produse din materiale polimerice de inalta calitate, pt. diverse ramuri industriale, constructii si infrastructura.

www.rehau.ro

Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Utilaje pt. constructii.

Producator de pietre pt. pavaj.

www.samouna.ro

Importator de mobilier pt. baie. Produse tehnico-sanitare. Comercializare produse din ceramica.

www.sanotechnik.com

Mecanizare pt. constructii. Utilaje pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Macarale.

www.sutcarpati.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Productie de ventilatoare.

www.tehnogrup.ro

Servicii de prelucrare a marmurei.

www.titanmar.ro

Furnizare de materiale de constructii.

www.orienthiperconstruct.ro


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

Ferestre de mansarda, scari de pod.

Invelitori Gerard: trainice, tigla, tigla metalica, tigle metalice, acoperis, constructii, case, vile, inchideri, acoperiri, material, otel, tabla, aluminiu, zinc.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Simeuro Distribution este reprezentant si aplicator autorizat al firmei Silikal RO pentru pardoseli industriale din rasini metilmetacrilice - cele mai rezistente din gama rasinilor sintetice.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web