Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 133 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Data Zone Consulting - recrutare, selectie, consulanta, gestiune personal, salarizare.

www.datazone.biz

Consultanta in resurse umane. Servicii de diagnoza organizationala (evaluarea satisfactiei angajatilor, a climatului si a culturii Organizationale), structura si dezvoltare organizationala.

dcskope.eu

 

Locuri de munca si joburi noi, angajatori de top, si multe domenii de angajare gasiti pe acest site. Puteti sa ca creati CV cu experienta pe care o detineti in munca.

www.locuridemunca-noi.ro

Recrutare si selectie, consultanta resurse umane, training, consiliere in cariera.

www.globalhr.ro

Companie specializata in recrutarea si plasarea de personal.

www.eurojobfinder.ro

Programe de training: vanzari (directe, consultative, retail, prin telefon), skills (negotiations communication, presentation), customer relationship, customer care, call center, telesales.

www.eurosolutions.ro

Firma de resurse umane, intocmeste si depune declaratii CaS, somaj, sanatate, ITMB, state de plata, contracte de munca, decizii, acte aditionale, actualizari carti de munca, relatia cu camera de munca.

www.euro-future.ro

Plasare de personal pe piata muncii interne si externe.

Componenta de formare manageriala si consultanta din cadrul scolii de afaceri ASEBUSS, si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire din Romania.

www.asebuss.ro

Servicii de consultanta in domeniu PSI si protectia muncii (PM): decizii interne pentru organizarea PSI/PM, plan evacuare, organizarea evacuarii in caz de incendiu, dezastre naturale, alarma chimica.

Firma specializata in resurse umane. Organizeaza cursuri de manipulare, negociere, dezvoltare manageriala, leadership, vanzari, teambuilding, pentru persoane fizice si companii.

www.traininguri.ro

Recrutare, selectie si plasare personal pentru diverse domenii de activitate. Raspundem oricaror solicitari atat pentru posturi cu inalta calificare cat si pentru posturi fara calificare.

www.fildoconsult.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.flairgrup.com

Servicii OM HR: salarizare; relatia cu ITMB; recrutare; operarea in carnetele de munca; intocmirea declaratiilor intrastat.

www.omhr.ro

Companie cu experienta de 6 ani in domeniul HR, cu un portofoliu vast de clienti HoReCa.

www.ihrc.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.globalconsulting.ro

Companie de consultanta in resurse umane care isi sprijina partenerii prin solutii de recrutare si selectie, evaluare individuala si dezvoltare, diagnoza organizationala si training.

www.hart.ro

HR consultancy & recruitment, continuous training services and VIP events. HR consulting, business seminars, HR recruiting.

www.hcs.com.ro

Servicii de traduceri autorizate, legalizate sau supralegalizate (apostile) si servicii de interpretariat pentru majoritatea limbilor.

www.hieroglifstranslations.ro

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.hill.ro

Oferim servicii de executive search, pentru posturile cu grad mare de specializare si pentru cele de top management, precum si servicii de evaluare a personalitatii.

www.hrbc.ro

Recrutare si selectie personal diferite domenii, evaluare si testare personal, intocmire profile psihologice, diagnoza organizationala, consiliere psihologica, avize psihologice angajare/periodice.

www.hr-dial.com

Servicii de recrutare: specialisti, middle manageri, top manageri. Servicii de training: management, marketing, vanzare, negociere comerciala, leadership si dezvoltare personala.

www.hrsynergy.ro

Unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de recrutare, outsourcing si solutii de talent management.

www.hudson.ro

Selectie si plasare de personal in toate domeniile de activitate. Servicii de training / coaching / leadership / teambuilding / team audit & teste psihometrice / analiza de competenta.

www.inghaminternational.ro

Oferim servicii de recrutare si selectie de personal, analiza organizationala, consultanta in domeniul managmentului resurselor umane.

www.inteligentcareer.ro

Recrutare, testare psihologica, evaluare psihologica, consultanta resurse umane.

www.intelligentjobs.ro

Infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra efectueaza asistenta si consiliere psihologica in domeniul managementului resurselor umane, selectie.

www.intermediart.ro

Servicii complete in domeniul HR - selectie si recrutare, evaluare de personal, training, coaching, outplacement, management audit.

www.isg.org.ro

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

www.itex.ro

Asiguram servicii profesionale de selectie si recrutare personal, in functie de dorintele si necesitatile clientului.

www.jobstarget.ro

Firma specializata in domeniul resurse umane, servicii de salarizare si administrare personal. Prin externalizarea acestor servicii va oferim profesionalism, seriozitate si confidentialitate.

Tanara si dinamica firma de selectie si recrutare de personal, fondata de Partners of K.M.Trust & Partners.

www.key2success.ro

Headhunter and recruitment agency providing executive search, headhunting and interim management. We supply permanent staff, interim mananagers, HR outsourcing and complete recruitment services.

knighthamilton.com/

LCL Financial Recruitment se ocupa de recrutare de profesionisti din domeniul financiar-contabil.

www.financialrecruitment.ro

Servicii de resurse umane si payroll.

Administrare resurse umane; obtinere permise de munca pentru straini; infiintari societati comerciale; consultanta comerciala si fiscala; inregistrare marca la OSIM; efectuare formalitati ORDA.

Companie specializata in furnizarea de servicii de consultanta in recrutare si selectie. Noi suntem interesati de oamenii din spatele CV-urilor si de potentialul lor de evolutie.

www.loyalia.ro

Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate; experienta in domeniu de peste 5 ani, organizam cursuri de limbi straine pentru persoanele care solicita un loc de munca in strainatate.

www.mjobs.ro

Oferim servicii profesionale in domeniul resurselor umane la preturi accesibile. Administrare de personal, salarizare si consultanta resurse umane. Testati-ne si nu veti regreta.

www.servicii-hr.ro

Lider in domeniul resurselor umane, Manpower Romania are deschide agentii in Bucuresti, Timisoara si Brasov, propunand servicii de recrutare, munca temporara, gestiune contracte, payroll, consultanta.

Selectie si plasare forta de munca. Contracte pe perioada nedeterminata pentru asistenti medicali pentru Italia. Munca sezoniera in Anglia, Franta si Spania. Intocmire si realizare CV profesional.

www.metrocom.ro

Primul site complet gratuit. Angajatorii pot publica anunturi si cauta CV-uri iar candidatii completand un CV pot aplica la toate posturile ce li se potrivesc. Mai simplu decat crezi!

www.jobsromania.ro

Oferim solutii acolo unde nici nu se credea ca este posibil, acolo unde altii au esuat sau, pur si simplu, nu s-au straduit destul.

www.hrzone.ro

Agentie de recrutare si plasare personal pentru piata interna a fortei de munca. Tarife incepand cu 350 RON/proces de recrutare, maxim 50% din valoarea salariului oferit. Promptitudine si seriozitate.

www.clicknet.ro/mywayconsulting

Sevicii resurse umane, salarizare, administrare personal, cosultanta legislatia muncii.

C&E Expert Recruitment - Singurul furnizor de servicii de recrutare specializate pentru inginerie si constructii.

recrutareconstructii.webgarden.ro

Companie specializata in servicii de consultanta, dezvoltare si management de proiect in industria producatoare de energie (petrol si gaz, energie regenerabila).

www.nbr-consulting.eu

Servicii de consultanta in management organizational si programe de dezvoltare profesionala si personala. Business coaching, sisteme performanata si bonusare, training si coaching.

www.mgnconsulting.ro

2006 a fost anul de decizie majora pt. partenerii Nefertiti Human Capital Consulting, acestia alegand sa renunte la pozitii de CEO sau HR Manager, in multinationale de renume sau agentii de recrutare.

www.nefertiti-hcc.ro


  0 - 50 51 - 100 din 133
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web