Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Distributie produse alimentare si de larg consum, organizari de evenimente.

Agentie de ocupare a fortei de munca.

 

Agentie de ocupare a fortei de munca.

Agentie de ocupare a fortei de munca.

Agentie de ocupare a fortei de munca.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Ofera servicii de leasing de personal, recrutare si selectie de personal, audit sanatate si securitate in munca si certificari sisteme de calitate.

www.bevibo.com

Consultanta in afaceri. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.delphyconsultant.ro

Headquartered in Prahova, Romania. We are a free-for-all source of European jobs. We match the right employers with the right employees, in the right moment.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Training si consultanta; recrutare si selectie; evaluare si diagnoza organizationala; Assessment Center; cursuri de calculatoare; studii de fezabilitate; studii de piata; Team Building.

pic-oil.ro

Cea mai eficienta solutie in resurse umane. Compania propune servicii de consultanta in resurse umane: training de comunicare, vanzare, negociere; team buiding; mistery shopping.

www.poeconsult.ro

Recrutare, training, marketing, proiectare petrol si gaze, consultanta tehnica.

www.seeoconsultant.com


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Quanta Resurse Umane ofera astazi: Plasare de personal pe perioada determinata (fix) sau temporara (interinala); Selectie de pozitii Top (Executive Search); Plasare de personal in strainatate.

Servicii complete in domeniul HR - selectie si recrutare, evaluare de personal, training, coaching, outplacement, management audit.

Administrare resurse umane; obtinere permise de munca pentru straini; infiintari societati comerciale; consultanta comerciala si fiscala; inregistrare marca la OSIM; efectuare formalitati ORDA.

Oferim servicii integrate de resurse umane, management, marketing, managementul calitatii.

Consultanta si asistenta cu privire la toate activitatile de resurse umane, de la evidenta si gestiunea personalului, la adoptarea si implementarea strategiei adecvate, inclusiv salarizare.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Recrutare si selectie de personal; calcul salarial; administrare personal; alte servicii.

Agentie plasare forta munca (43/2004 ITM BV) in Italia si Ungaria.

Vrei sa scapi complet de problemele de personal? Eu sunt solutia perfecta. Contracte de munca, carti de munca la sediul tau, salarizare completa(cu declaratii), medieri in conflictele cu oamenii.

Selectie si recrutare management. Evaluari personal toate niveluril. Consultanta in resurse umane.

Plasare de personal pe perioade determinate. Recrutare si plasare de personal in strainatate.

Servicii de consultanta in domeniul managementului organizatiilor, programe de instruire si dezvoltare de aptitudini manageriale, proiecte de recrutare de personal pentru pozitii manageriale.

Firma specializata in furnizarea solutiilor de training si consultanta in resurse umane (team building, negociere, comunicare, coaching, vanzari, selectie si recrutare, analiza muncii.

Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate; experienta in domeniu de peste 5 ani, organizam cursuri de limbi straine pentru persoanele care solicita un loc de munca in strainatate.

Recrutare, selectie si plasare personal pentru diverse domenii de activitate. Raspundem oricaror solicitari atat pentru posturi cu inalta calificare cat si pentru posturi fara calificare.

Training, TeamBuilding, jocuri de afaceri, consultanta manageriala, programe de customer service.

Selectie si plasare forta de munca. Contracte pe perioada nedeterminata pentru asistenti medicali pentru Italia. Munca sezoniera in Anglia, Franta si Spania. Intocmire si realizare CV profesional.

Recrutare personal calificat si necalificat. Head hunting. Consultanta in domeniul resurselor umane. Testare psihologica si profesionala.

Companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, ofera candidatilor sai locuri de munca in cele mai diverse domenii si tari.

Lider in domeniul resurselor umane, Manpower Romania are deschide agentii in Bucuresti, Timisoara si Brasov, propunand servicii de recrutare, munca temporara, gestiune contracte, payroll, consultanta.

Selectie si plasare de personal in toate domeniile de activitate. Servicii de training / coaching / leadership / teambuilding / team audit & teste psihometrice / analiza de competenta.

Oris inseamna profit pentru organizatia ta. Servicii complete de training, consultanta si team building cu scopul de a creste performantele la nivel individual si organizational.

Recrutare si plasare personal toate categoriile! Cautare online a candidatilor! Specialistii nostri in recrutare, folosesc metode variate pentru a atrage candidatii potriviti folosind baza de date.

Lider national si mondial in domeniul tichetelor de servicii, cu marcile Ticket Restaurant (tichete de masa), Ticket Cadou (tichete de cadouri) si Ticket Asist (tichete sociale).

Asociatia desfasoara activitati pentru dezvoltarea resurselor umane in Bucuresti si Ilfov. Principalele activitati sunt de cercetare, recrutare si plasare, consiliere si formare de personal.

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Servicii de consultanta in domeniu PSI si protectia muncii (PM): decizii interne pentru organizarea PSI/PM, plan evacuare, organizarea evacuarii in caz de incendiu, dezastre naturale, alarma chimica.

Infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra efectueaza asistenta si consiliere psihologica in domeniul managementului resurselor umane, selectie.

Agentie de recrutare si plasare personal pentru piata interna a fortei de munca. Tarife incepand cu 350 RON/proces de recrutare, maxim 50% din valoarea salariului oferit. Promptitudine si seriozitate.

Consultanta in resurse umane.

Servicii profesionale de resurse umane - consultanta si asistenta directa in dezvoltarea si mentinerea politicilor si tehnicilor de personal. Recrutare, administrare, leasing personal.

Firma prestatoare de servicii de executive search de inalta calitate care urmareste relatii de afaceri pe termen lung.

Distribuitor autorizat ofera clientilor sai o gama de aplicatii software destinate companiilor in vederea eficientizarii activitatii curente.

Companie de resurse umane aparuta pe piata romaneasca in 1992, Business Inteligence Alliance este unul dintre pionerii acestor servicii in Romania.

Cumparator misterios, consiliere de cuplu, team building, your personal assessment and development center.

Firma specializata in resurse umane. Organizeaza cursuri de manipulare, negociere, dezvoltare manageriala, leadership, vanzari, teambuilding, pentru persoane fizice si companii.

Cursurile ForPeople sustin dezvoltarea managerilor, liderilor, oamenilor de vanzari si a celor de relatii cu clientii, asista dezvoltarea echipelor si formeaza traineri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web