Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 133 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

www.abctrainingconsulting.ro

Payroll. Personnel leasing. Recruitment Executive search. Assessment Center. Outplacement. Career counseling. Training. Performance management. Team building. HR Consulting. PR & communication.

www.apt.ro

 

AVA Human Resources ofera servicii de recrutare, Executive-Search, outplacement, consultanta resurse umane, evaluare de personal, training, traduceri si interpretariat, in sistem de unitate protejata.

www.avahumanresources.eu

Human STRATEGICS este compania de consultanta HR care ajuta managerii sa gaseasca si sa dezvolte oamenii de care au nevoie, dar si sa schimbe si sa dezvolte organizatiile pe care le conduc.

www.humanstrategics.ro

Filiala firmei germane de consultanta industriala Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH. Pentru detalii cu privire la serviciile oferite de noi, va rugam sa vizionati website-ul.

www.jacobi-partner.ro

Singurul laborator de expertiza poligraf autorizat din Bucuresti, cu experti recunoscuti si autorizati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

europoligraf.ro

Future HR Impact reprezinta o companie de recrutare, selectie si leasing de personal, a carei misiune este aceea de a valoriza resursa umana.

www.future-hr-impact.ro

AVHR ofera servicii resurse umane: administrare personal (contracte de munca, modificare suspendare/incetare, etc.), revisal, salarizare, consultanta resurse umane, audit dosare personal.

serviciiavhr.ro

Cursurile ForPeople sustin dezvoltarea managerilor, liderilor, oamenilor de vanzari si a celor de relatii cu clientii, asista dezvoltarea echipelor si formeaza traineri.

www.forpeople.ro

Agentie de resurse umane specializata in servicii de recrutare-selectie si leasing de personal adresate companiilor mijlocii si mari din Romania si strainatate. Recrutam si punem la dispozitie angajati permanenti sau temporari pentru o arie vasta de posturi si domenii de activitate, de la inginerie si productie la retail, logistica, servicii financiare, medicale si hoteliere. Ca agentie de recrutare, va oferim servicii de recrutare de contingenta pentru orice posturi vacante urgente din compania dumneavoastra, precum si executive search pentru posturile strategice de management.

www.a1-recruitment.ro

Agentie de recrutare & Executive Search ofera din anul 2005 servicii de consultanta HR si headhunting, avand la activ un portofoliu impresionant.

www.abchumancapital.ro

Recrutare si selectie de personal; calcul salarial; administrare personal; alte servicii.

www.absolutcp.ro

Companie profilata pe recrutare, selectie si plasare candidati top si middle management, dar si entry level.

www.acceder.ro

Lider national si mondial in domeniul tichetelor de servicii, cu marcile Ticket Restaurant (tichete de masa), Ticket Cadou (tichete de cadouri) si Ticket Asist (tichete sociale).

www.accorservices.ro

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere.

www.accord-ece.com

Servicii strategice de recrutare personal si consultanta in domeniul resurselor umane.

activrecruitment.ro

Recrutare si head hunting. Formare si coaching de personal.

www.job-activ.ro

Dynamic player in HR Romanian market, Advice Human Resources has been serving international clients since the year 2001, conducting over 300 high-scale projects in various HR areas.

www.advice-hr.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.professional.com.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.aims.ro

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere.

www.alexanderhughes.com

Servicii: consultanta in domeniul marketing-ului si managemenului strategic, PR, relatii publice, publicitate, resurse umane, studii de piata, analize concurentiale, psihologie organizationala.

Societate specializata in servicii de resurse umane, administrare si recrutare personal infiintata din pasiunea pt. performanta si dorinta de transfer a know-how-ului.

www.aliandconsulting.com

Firma noastra va propune externalizarea Departamentului de resurse umane. Noi preluam sarcinile inspectorului de personal si va scutim de multe dintre cheltuielile functionarii unui departament de HR.

Selectare si plasare forta de munca in strainatate.

Consultanta resurse umane si management, audit cultura organizationala, training, legislatia muncii, evaluare posturi, evaluare personal, fise de post, mentoring, teambuilding, selectie si recrutare.

www.ancaflorea.ro

Furnizor de servicii de resurse umane. Ne-am specializat intr-o gama larga de solutii care includ recrutarea si selectia, sisteme complexe de evaluare a personalului, training.

www.ants.ro

Imbinam experienta in resurse umane cu expertiza in IT. Furnizam servicii software legate de activitati HR: recrutare, managementul organigramei, angajarilor, pontajului, evaluarii performantelor.

www.aptitude.ro

Prestare de servicii complete si de calitate in domeniul resurselor umane si contabilitatii in partida simpla pentru persoanele fizice autorizate (PFA).

inspector-personal.blog.com/

Servicii de recrutare personal pentru sectorul hotel, restaurant & alimentatie publica. Audit, cursuri Master Management in sectorul hotelier. Import produse de gastronomie fina si oale fonta.

www.jobresthotel.com

Firma prestatoare de servicii de executive search de inalta calitate care urmareste relatii de afaceri pe termen lung.

www.arthur-hunt.com

Daca iti doresti o echipa de oameni experimentati in training si consultanta, premiati pentru acest lucru si cu un portfoliu vast, puteti apela la Ascendis.

ascendis.ro

Administrare personal (servicii). Activitatea specifica inspectorului resurse umane. Administrarea personalului. Intocmirea si inregistrarea contractelor individuale de munca la ITM.

Administrare dosare personal, administrare REVISAL, intocmire state plata.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.bmr.ro

Recrutare, direct search, leasing de personal, outplacement, payroll, evaluare angajati.

www.bclgroup.ro

Companie de resurse umane aparuta pe piata romaneasca in 1992, Business Inteligence Alliance este unul dintre pionerii acestor servicii in Romania.

www.bia.ro

Oferim servicii de consultanta in resurse umane: proiecte reorganizare/restructurare, legislatia muncii, evaluarea performantelor, training, recrutare si selectie, analiza posturilor.

www.boutiquehr.ro

Servicii profesionale de resurse umane - consultanta si asistenta directa in dezvoltarea si mentinerea politicilor si tehnicilor de personal. Recrutare, administrare, leasing personal.

www.bpcs.ro

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.bia.ro

Oferim servicii integrate de resurse umane, management, marketing, managementul calitatii.

www.activ-consultanta.ro

Asociatia desfasoara activitati pentru dezvoltarea resurselor umane in Bucuresti si Ilfov. Principalele activitati sunt de cercetare, recrutare si plasare, consiliere si formare de personal.

www.ocup.ro

Consultanta protectia muncii, PSI, RSTVI si mediu.

www.challengeconsult.ro

Chestionare evaluare competente, profesionale, sub licenta Self Management, Canada, programe de dezvoltare personala si profesionala sub licenta LIFO.

www.chartaconsultant.ro

Servicii de consultanta si management resurse umane.

clevconsult.wgz.ro

Consulteam va ofera acces la servicii de consultanta in HR, servicii de recrutare si selectie, precum si head-hunting, avand experienta la nivel local cat si international. Suntem partenerul clientilor nostri de mai mult de 10 ani prin servicii precum Studiul Salarial Mercer, Evaluari de posturi, Formare profesionala, precum si Politici de Compensare si Beneficii.

www.consulteam.ro

Una dintre cele mai respectate companii de training si consultanta care se numara printre liderii pietei din Romania.

www.corporatedynamics.ro

Locuri de munca in vanzari. Singurul site de joburi in vanzari care va ofera posibilitatea sa adaugati gratis prezentarea video a firmei.

www.salescareer.ro

Servicii de prevenire si protectie de specialitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) si al apararii impotriva incendiilor.

www.cristalconsulting.ro

D&R Consulting Ltd se bazeaza pe o experienta de 12 ani in domeniul recrutarii de personal international. Excelenta reputatie pentru localizarea si oferirea de top executive talent pentru majoritatea multinationalelor in intreaga Europa.

www.dnrltd.ro


1 - 50 din 133
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web