Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Giurgiu, in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Quanta Resurse Umane ofera astazi: Plasare de personal pe perioada determinata (fix) sau temporara (interinala); Selectie de pozitii Top (Executive Search); Plasare de personal in strainatate.

Servicii complete in domeniul HR - selectie si recrutare, evaluare de personal, training, coaching, outplacement, management audit.

 

Administrare resurse umane; obtinere permise de munca pentru straini; infiintari societati comerciale; consultanta comerciala si fiscala; inregistrare marca la OSIM; efectuare formalitati ORDA.

Oferim servicii integrate de resurse umane, management, marketing, managementul calitatii.

Consultanta si asistenta cu privire la toate activitatile de resurse umane, de la evidenta si gestiunea personalului, la adoptarea si implementarea strategiei adecvate, inclusiv salarizare.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Recrutare si selectie de personal; calcul salarial; administrare personal; alte servicii.

Selectie si recrutare management. Evaluari personal toate niveluril. Consultanta in resurse umane.

Plasare de personal pe perioade determinate. Recrutare si plasare de personal in strainatate.

Servicii de consultanta in domeniul managementului organizatiilor, programe de instruire si dezvoltare de aptitudini manageriale, proiecte de recrutare de personal pentru pozitii manageriale.

Firma specializata in furnizarea solutiilor de training si consultanta in resurse umane (team building, negociere, comunicare, coaching, vanzari, selectie si recrutare, analiza muncii.

Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate; experienta in domeniu de peste 5 ani, organizam cursuri de limbi straine pentru persoanele care solicita un loc de munca in strainatate.

Recrutare, selectie si plasare personal pentru diverse domenii de activitate. Raspundem oricaror solicitari atat pentru posturi cu inalta calificare cat si pentru posturi fara calificare.

Training, TeamBuilding, jocuri de afaceri, consultanta manageriala, programe de customer service.

Selectie si plasare forta de munca. Contracte pe perioada nedeterminata pentru asistenti medicali pentru Italia. Munca sezoniera in Anglia, Franta si Spania. Intocmire si realizare CV profesional.

Recrutare personal calificat si necalificat. Head hunting. Consultanta in domeniul resurselor umane. Testare psihologica si profesionala.

Lider in domeniul resurselor umane, Manpower Romania are deschide agentii in Bucuresti, Timisoara si Brasov, propunand servicii de recrutare, munca temporara, gestiune contracte, payroll, consultanta.

Selectie si plasare de personal in toate domeniile de activitate. Servicii de training / coaching / leadership / teambuilding / team audit & teste psihometrice / analiza de competenta.

Oris inseamna profit pentru organizatia ta. Servicii complete de training, consultanta si team building cu scopul de a creste performantele la nivel individual si organizational.

Recrutare si plasare personal toate categoriile! Cautare online a candidatilor! Specialistii nostri in recrutare, folosesc metode variate pentru a atrage candidatii potriviti folosind baza de date.

Lider national si mondial in domeniul tichetelor de servicii, cu marcile Ticket Restaurant (tichete de masa), Ticket Cadou (tichete de cadouri) si Ticket Asist (tichete sociale).

Asociatia desfasoara activitati pentru dezvoltarea resurselor umane in Bucuresti si Ilfov. Principalele activitati sunt de cercetare, recrutare si plasare, consiliere si formare de personal.

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Servicii de consultanta in domeniu PSI si protectia muncii (PM): decizii interne pentru organizarea PSI/PM, plan evacuare, organizarea evacuarii in caz de incendiu, dezastre naturale, alarma chimica.

Infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra efectueaza asistenta si consiliere psihologica in domeniul managementului resurselor umane, selectie.

Agentie de recrutare si plasare personal pentru piata interna a fortei de munca. Tarife incepand cu 350 RON/proces de recrutare, maxim 50% din valoarea salariului oferit. Promptitudine si seriozitate.

Consultanta in resurse umane.

Servicii profesionale de resurse umane - consultanta si asistenta directa in dezvoltarea si mentinerea politicilor si tehnicilor de personal. Recrutare, administrare, leasing personal.

Firma prestatoare de servicii de executive search de inalta calitate care urmareste relatii de afaceri pe termen lung.

Distribuitor autorizat ofera clientilor sai o gama de aplicatii software destinate companiilor in vederea eficientizarii activitatii curente.

Companie de resurse umane aparuta pe piata romaneasca in 1992, Business Inteligence Alliance este unul dintre pionerii acestor servicii in Romania.

Cumparator misterios, consiliere de cuplu, team building, your personal assessment and development center.

Firma specializata in resurse umane. Organizeaza cursuri de manipulare, negociere, dezvoltare manageriala, leadership, vanzari, teambuilding, pentru persoane fizice si companii.

Cursurile ForPeople sustin dezvoltarea managerilor, liderilor, oamenilor de vanzari si a celor de relatii cu clientii, asista dezvoltarea echipelor si formeaza traineri.

Proiectele pe care le desfasuram sunt in domeniul consultantei in afaceri, consultantei in resurse umane si intruirii personalului.

Asiguram servicii profesionale de selectie si recrutare personal, in functie de dorintele si necesitatile clientului.

HR consultancy & recruitment, continuous training services and VIP events. HR consulting, business seminars, HR recruiting.

Servicii de recrutare personal pentru sectorul hotel, restaurant & alimentatie publica. Audit, cursuri Master Management in sectorul hotelier. Import produse de gastronomie fina si oale fonta.

Recrutare si selectie personal diferite domenii, evaluare si testare personal, intocmire profile psihologice, diagnoza organizationala, consiliere psihologica, avize psihologice angajare/periodice.

Administrare personal (servicii). Activitatea specifica inspectorului resurse umane. Administrarea personalului. Intocmirea si inregistrarea contractelor individuale de munca la ITM.

Consultanta in resurse umane. Servicii de diagnoza organizationala (evaluarea satisfactiei angajatilor, a climatului si a culturii Organizationale), structura si dezvoltare organizationala.

Servicii: consultanta in domeniul marketing-ului si managemenului strategic, PR, relatii publice, publicitate, resurse umane, studii de piata, analize concurentiale, psihologie organizationala.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de recrutare, outsourcing si solutii de talent management.

Recrutare, testare psihologica, evaluare psihologica, consultanta resurse umane.

Resurse umane, consultanta, recrutare.

Oferim servicii de consultanta in resurse umane: proiecte reorganizare/restructurare, legislatia muncii, evaluarea performantelor, training, recrutare si selectie, analiza posturilor.

Consultanta resurse umane si management, audit cultura organizationala, training, legislatia muncii, evaluare posturi, evaluare personal, fise de post, mentoring, teambuilding, selectie si recrutare.

Sevicii resurse umane, salarizare, administrare personal, cosultanta legislatia muncii.

Echipa furnizeaza servicii personalizate de recrutare si training, in special pentru pozitia de Asistent Director, "omul cheie" in asigurarea managementului afacerii dumneavoastra.

Companie profilata pe recrutare, selectie si plasare candidati top si middle management, dar si entry level.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web