Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 101 la 150 din 132 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Selectie si recrutare management. Evaluari personal toate niveluril. Consultanta in resurse umane.

www.antal.com

Oris inseamna profit pentru organizatia ta. Servicii complete de training, consultanta si team building cu scopul de a creste performantele la nivel individual si organizational.

www.oris.ro/

 

Proiectele pe care le desfasuram sunt in domeniul consultantei in afaceri, consultantei in resurse umane si intruirii personalului.

www.pconsulting.ro

Consultanta personala. Agentie recrutare personal pt. functii de conducere.

www.pedersenandpartners.com

We are a young team of organizational consultants who provides a wide range of services to companies in need of independent assistance in all aspects of human resources management.

www.proficiency.ro

Consultanta si testare psihologica autorizata MT si CPR pentru transporturi, munca, siguranta nationala (port arma). Consultanta RU. Cursuri de formare psihologi (transporturi si munca) acreditate de CPR.

www.psilogic.ro

Cine suntem? Specialisti in testari si analize tehnice. Promovam increderea, onestitatea, corectitudinea. Capabili sa gasim rezolvare la orice problema. Oferim sprijin pentru detectarea persoanelor sincere sau nesincere. Ajutam reducerea fraudelor din companie, cu pana la 90%, prin intermediul utilizarii poligrafului. Prevenim sustragerile din societati comerciale.

www.psihorecrutare.ro

Romanian - Kuwaiti recruitment agency. Q8 Recruiting SRL is a Romanian - Kuwaiti Company which provides Manpower from Romania in exclusivity to all the Gulf Countries.

www.q8recruiting.ro

Quanta Resurse Umane ofera astazi: Plasare de personal pe perioada determinata (fix) sau temporara (interinala); Selectie de pozitii Top (Executive Search); Plasare de personal in strainatate.

ro.quanta.com

Echipa furnizeaza servicii personalizate de recrutare si training, in special pentru pozitia de Asistent Director, "omul cheie" in asigurarea managementului afacerii dumneavoastra.

www.eticsolutions.ro

Resurse umane, consultanta, recrutare.

codul-muncii.myforum.ro/index.php

Asistenta cu privire la contractele individuale de munca. Administrarea dosarelor salariatilor. Completarea carnetelor de munca. State de salarii si declaratii.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Servicii de consultanta in domeniul managementului organizatiilor, programe de instruire si dezvoltare de aptitudini manageriale, proiecte de recrutare de personal pentru pozitii manageriale.

www.rosscon.ro

Plasare de personal pe perioade determinate. Recrutare si plasare de personal in strainatate.

www.royaltyjobs.com

Recrutare si plasare personal toate categoriile! Cautare online a candidatilor! Specialistii nostri in recrutare, folosesc metode variate pentru a atrage candidatii potriviti folosind baza de date.

www.serenagrup.ro

Training, TeamBuilding, jocuri de afaceri, consultanta manageriala, programe de customer service.

www.smartbox.ro

Una dintre cele mai noi strategii de resurse umane pentru motivarea personalului angajat, testata cu succes in tarile vest-europene, este acordarea la salariu a tichetelor de masa Sodexo.

ro.benefits-rewards.sodexo.com

Agentie de recrutare cu baza de date de peste 600.000 de candidati, ofera servicii HR prompt si la preturi rezonabile. Pentru oferta detaliata accesati site-ul.

www.temax.ro

Agentie de Resurse Umane care ofera servicii atat pentru companii cat si pentru candidati: recrutare si selectie, leasing personal, payroll si administrare, externalizare servicii HR.

www.successhrexpert.com

Consultanta in resurse umane.

www.swisscontact.ro

Executive search.

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere.

www.targetfuture.com

Distribuitor autorizat ofera clientilor sai o gama de aplicatii software destinate companiilor in vederea eficientizarii activitatii curente.

www.omniware.ro

Recrutare Turism & Training, prima agentie de recrutare a fortei de munca ce activeaza exclusiv in domeniul turismului. Serviciile RTT mai includ si sesiuni de training de scurta durata.

www.recrutare-turism.ro

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere.

www.tbs.ro

Furnizor specializat de externalizare resurse umane. Reduceti costurile prin oferta noastra de externalizare resurse umane. Transferati responsabilitatea apeland la firme de resurse umane specializate. Obtineti date corecte si coerente.

www.tdgresurseumane.ro

Completarea carnetelor de munca si a registrului de evidenta a salariatilor. Obtinerea aprobari anuale pt. pastrarea carnetelor de munca, indiferent daca aveti sau nu inspector de resurse umane.

Consultanta si asistenta cu privire la toate activitatile de resurse umane, de la evidenta si gestiunea personalului, la adoptarea si implementarea strategiei adecvate, inclusiv salarizare.

www.twiggo.ro

Recrutare forta de munca. Leasing de personal. Analiza postului si intocmire fise post. Consultanta in resurse umane.

www.valdivia.ro

Firma specializata in furnizarea solutiilor de training si consultanta in resurse umane (team building, negociere, comunicare, coaching, vanzari, selectie si recrutare, analiza muncii.

www.visionconsulting.ro

Recrutare personal calificat si necalificat. Head hunting. Consultanta in domeniul resurselor umane. Testare psihologica si profesionala.

www.recrutareonline.ro


  0 - 50   50 - 100 101 - 150 din 132
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web