Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Cumparator misterios, consiliere de cuplu, team building, your personal assessment and development center.

www.advices.ro

Pe piata resurselor umane inca din 2006, RH Partners s-a dovedit un partner de incredere in dezvoltarea oricarei companii.

www.rh-partners.com

 

Servicii profesionale de protectia muncii, situatii de urgenta, resurse umane, salarizare si RSVTI.

www.dobexpert.ro

Una dintre cele mai dinamice companii de management al talentelor IT din Europa de Est, cu o retea de aproape 20.000 de profesionisti IT in sistemul nostru.

www.intelactsoft.com

Financial recruitment, divizie din cadrul LCL Grup, este prima firma, specializata in recrutare de profesionisti din domeniul financiar din Romania.

www.LCLconsulting.ro/

Locuri de munca in Germania pentru bucatari, ospatari, barmani, asistenti medicali, ingrijire batrani, infirmieri, soferi, ajutor bucatar, cameriste s.a.m.d. Joburile sunt cu contract de munca direct la angajator, fara comision, fara intermediari.

medialjob.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Quanta Resurse Umane ofera astazi: Plasare de personal pe perioada determinata (fix) sau temporara (interinala); Selectie de pozitii Top (Executive Search); Plasare de personal in strainatate.

Servicii complete in domeniul HR - selectie si recrutare, evaluare de personal, training, coaching, outplacement, management audit.

Administrare resurse umane; obtinere permise de munca pentru straini; infiintari societati comerciale; consultanta comerciala si fiscala; inregistrare marca la OSIM; efectuare formalitati ORDA.

Recrutare, training, marketing, proiectare petrol si gaze, consultanta tehnica.

Oferim servicii integrate de resurse umane, management, marketing, managementul calitatii.

Consultanta si asistenta cu privire la toate activitatile de resurse umane, de la evidenta si gestiunea personalului, la adoptarea si implementarea strategiei adecvate, inclusiv salarizare.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Training si consultanta; recrutare si selectie; evaluare si diagnoza organizationala; Assessment Center; cursuri de calculatoare; studii de fezabilitate; studii de piata; Team Building.

Recrutare si selectie de personal; calcul salarial; administrare personal; alte servicii.

Selectie si recrutare management. Evaluari personal toate niveluril. Consultanta in resurse umane.

Plasare de personal pe perioade determinate. Recrutare si plasare de personal in strainatate.

Servicii de consultanta in domeniul managementului organizatiilor, programe de instruire si dezvoltare de aptitudini manageriale, proiecte de recrutare de personal pentru pozitii manageriale.

Firma specializata in furnizarea solutiilor de training si consultanta in resurse umane (team building, negociere, comunicare, coaching, vanzari, selectie si recrutare, analiza muncii.

Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate; experienta in domeniu de peste 5 ani, organizam cursuri de limbi straine pentru persoanele care solicita un loc de munca in strainatate.

Recrutare, selectie si plasare personal pentru diverse domenii de activitate. Raspundem oricaror solicitari atat pentru posturi cu inalta calificare cat si pentru posturi fara calificare.

Training, TeamBuilding, jocuri de afaceri, consultanta manageriala, programe de customer service.

Cea mai eficienta solutie in resurse umane. Compania propune servicii de consultanta in resurse umane: training de comunicare, vanzare, negociere; team buiding; mistery shopping.

Distributie produse alimentare si de larg consum, organizari de evenimente.

Selectie si plasare forta de munca. Contracte pe perioada nedeterminata pentru asistenti medicali pentru Italia. Munca sezoniera in Anglia, Franta si Spania. Intocmire si realizare CV profesional.

Recrutare personal calificat si necalificat. Head hunting. Consultanta in domeniul resurselor umane. Testare psihologica si profesionala.

Lider in domeniul resurselor umane, Manpower Romania are deschide agentii in Bucuresti, Timisoara si Brasov, propunand servicii de recrutare, munca temporara, gestiune contracte, payroll, consultanta.

Selectie si plasare de personal in toate domeniile de activitate. Servicii de training / coaching / leadership / teambuilding / team audit & teste psihometrice / analiza de competenta.

Oris inseamna profit pentru organizatia ta. Servicii complete de training, consultanta si team building cu scopul de a creste performantele la nivel individual si organizational.

Recrutare si plasare personal toate categoriile! Cautare online a candidatilor! Specialistii nostri in recrutare, folosesc metode variate pentru a atrage candidatii potriviti folosind baza de date.

Lider national si mondial in domeniul tichetelor de servicii, cu marcile Ticket Restaurant (tichete de masa), Ticket Cadou (tichete de cadouri) si Ticket Asist (tichete sociale).

Asociatia desfasoara activitati pentru dezvoltarea resurselor umane in Bucuresti si Ilfov. Principalele activitati sunt de cercetare, recrutare si plasare, consiliere si formare de personal.

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Servicii de consultanta in domeniu PSI si protectia muncii (PM): decizii interne pentru organizarea PSI/PM, plan evacuare, organizarea evacuarii in caz de incendiu, dezastre naturale, alarma chimica.

Infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra efectueaza asistenta si consiliere psihologica in domeniul managementului resurselor umane, selectie.

Agentie de recrutare si plasare personal pentru piata interna a fortei de munca. Tarife incepand cu 350 RON/proces de recrutare, maxim 50% din valoarea salariului oferit. Promptitudine si seriozitate.

Consultanta in resurse umane.

Servicii profesionale de resurse umane - consultanta si asistenta directa in dezvoltarea si mentinerea politicilor si tehnicilor de personal. Recrutare, administrare, leasing personal.

Firma prestatoare de servicii de executive search de inalta calitate care urmareste relatii de afaceri pe termen lung.

Distribuitor autorizat ofera clientilor sai o gama de aplicatii software destinate companiilor in vederea eficientizarii activitatii curente.

Companie de resurse umane aparuta pe piata romaneasca in 1992, Business Inteligence Alliance este unul dintre pionerii acestor servicii in Romania.

Firma specializata in resurse umane. Organizeaza cursuri de manipulare, negociere, dezvoltare manageriala, leadership, vanzari, teambuilding, pentru persoane fizice si companii.

Cursurile ForPeople sustin dezvoltarea managerilor, liderilor, oamenilor de vanzari si a celor de relatii cu clientii, asista dezvoltarea echipelor si formeaza traineri.

Proiectele pe care le desfasuram sunt in domeniul consultantei in afaceri, consultantei in resurse umane si intruirii personalului.

Asiguram servicii profesionale de selectie si recrutare personal, in functie de dorintele si necesitatile clientului.

HR consultancy & recruitment, continuous training services and VIP events. HR consulting, business seminars, HR recruiting.

Servicii de recrutare personal pentru sectorul hotel, restaurant & alimentatie publica. Audit, cursuri Master Management in sectorul hotelier. Import produse de gastronomie fina si oale fonta.

Recrutare si selectie personal diferite domenii, evaluare si testare personal, intocmire profile psihologice, diagnoza organizationala, consiliere psihologica, avize psihologice angajare/periodice.

Administrare personal (servicii). Activitatea specifica inspectorului resurse umane. Administrarea personalului. Intocmirea si inregistrarea contractelor individuale de munca la ITM.

Consultanta in resurse umane. Servicii de diagnoza organizationala (evaluarea satisfactiei angajatilor, a climatului si a culturii Organizationale), structura si dezvoltare organizationala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web