Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

 

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

germanconsul.sibiu.ro

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

www.deocon.ro

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Statie de carburant. Producator/furnizor de articole sanitare.

Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de forare. Instalatii in constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie.

www.flowtex.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.instalgrup.ro

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

Montaj, service aparate climatizare, reparatii frigidere, instalatii sanitare, incalzire prin pardoseala.

Proiectare si constructie: instalatii tehnico-sanitare apa gaz; reparatii centrale termice murale si grupuri termice; intratinere si service instalatii; comert cu produse instalatii si constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Companie cu afinitate economico-ecologica, a carei misiune este sa puna la dispozitia consumatorului interesat, solutii la cheie in domeniul producerii de energie verde.

www.m-holding.com

Producator/furnizor de articole sanitare. Prelucrare de materiale plastice.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Distribuitor unic in Romania de sisteme de iluminat cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturala, sisteme integrate iluminat natural si ventilare naturala, fotovoltaice, eoliene.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Instalatii in constructii.

Intermedieri, consultanta si servicii privind infiintarea de societati comerciale, ONG-uri, P.F.A, Intreprinderi Familiale. Sisteme de incalzire cu pompe de caldura si panouri solare.

Instalatii de epurare biologice, fose septice ecologice, rezervoare 10000 litri. Instalatii solare Germania. Consultanta, proiectare, import, montaj, service, garantie 25 ani.

Lucrari de instalatii technico-sanitare. Apa, gaz, centrale termice, etc, la preturi avantajoase.

Producator cochilii din poliuretan. Oferim cochilii vata minerala, fibra ceramica, folie PVC Isogenopack, pioneze autoadezive pt. fixarea saltelelor si placilor din vata minerala, produse pt.izolatii.

Instalatii montaj industrial, instalatii industriale, stins incendii, agrementata ISU.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Armaturi sanitare pt. constructii. Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii si echipamente. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Finisaje pt. constructii civile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web