Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

 

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

www.ison.ro

Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.multimon.ro

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Unic distribuitor in Romania al articolelor hidro-termo-sanitare produse de SC Tiemme Spa Italia.

Montaj si vanzari instalatii termo-hidro-sanitare; instalatii aferente cladirilor.

Societate autorizata ISCIR realizeaza montare, instalare, punere in functiune si service pentru instalatii de incalzire, verificari tehnice periodice, precum si autorizarea functionarii cazanelor.

Antreprenor instalatii in constructii.

Consultanta, proiectare, executie, service si mentenanta instalatii in constructii: termice, sanitare, canalizare, apa, gaze naturale, GPL, aer comprimat, climatizare, ventilatii, frig industrial.

Instalatii in constructii.

Aer conditionat & instalatii frig. Suduri speciale, instalatii termice, sanitare sau electrice. Dealer YORK/zona vest. Acest lucru confirma profesionalismul echipei noastre.

Producator in sectiunea Instalatii & Reparatii din domeniul Electrice. Comerciant in sectiunea Masura & Control & Automatizare din domeniul Instalatii. Comerciant in sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Vanzari si inchirieri echipamente constructii.

Comercializarea en-gros a produselor folosite la realizarea instalatiilor de ventilare si aspirare a aerului viciat, noxelor, vaporilor, fumului.

Producator cochilii din poliuretan. Oferim cochilii vata minerala, fibra ceramica, folie PVC Isogenopack, pioneze autoadezive pt. fixarea saltelelor si placilor din vata minerala, produse pt.izolatii.

Instalatii montaj industrial, instalatii industriale, stins incendii, agrementata ISU.

Specializata in realizarea instalatiilor HVAC din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, si sistemul BMS.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Boilere pt. incalzire apa. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Utilaje pt. industria alimentara. Sisteme de incalzire a locutelor.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

Constructie civila. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Transport de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Transport de materiale de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de apa si canalizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii si echipamente. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Intretinere si reparatii cazane. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Finisaje pt. constructii civile.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii in constructii. Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Constructii-montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii in constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Reprezentant Romstal. Articole sanitare din materiale feroase. Importator de faianta si gresie. Cazane si recipieni din metal. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii exterioare pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Contoare si echipamente de masura.

Instalatii in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Oferim din 2003 servicii complete de instalatii in constructii, de la consultanta, la proiectare si executie, in Timisoara si zona de Vest a Romaniei. Oferim 5 ani garantie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web