Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Intermedieri, consultanta si servicii privind infiintarea de societati comerciale, ONG-uri, P.F.A, Intreprinderi Familiale. Sisteme de incalzire cu pompe de caldura si panouri solare.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

 

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

www.cisgaz.ro

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Lucrari de instalatii technico-sanitare. Apa, gaz, centrale termice, etc, la preturi avantajoase.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

Proiectare si constructie: instalatii tehnico-sanitare apa gaz; reparatii centrale termice murale si grupuri termice; intratinere si service instalatii; comert cu produse instalatii si constructii.

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Companie cu afinitate economico-ecologica, a carei misiune este sa puna la dispozitia consumatorului interesat, solutii la cheie in domeniul producerii de energie verde.

Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Instalatii pt. constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii pt. constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Statie de carburant. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de forare. Instalatii in constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie.

Instalatii in constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii in constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Productie/furnizare materiale plastice. Instalatii in constructii.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Producator/furnizor de articole sanitare. Prelucrare de materiale plastice.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web