Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

 

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii si echipamente. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.domar.ro

Instalatii montaj industrial, instalatii industriale, stins incendii, agrementata ISU.

Producator cochilii din poliuretan. Oferim cochilii vata minerala, fibra ceramica, folie PVC Isogenopack, pioneze autoadezive pt. fixarea saltelelor si placilor din vata minerala, produse pt.izolatii.

www.energosum.bizoo.ro

Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Finisaje pt. constructii civile.

Constructii-montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Reprezentant Romstal. Articole sanitare din materiale feroase. Importator de faianta si gresie. Cazane si recipieni din metal. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

Proiectare si constructie: instalatii tehnico-sanitare apa gaz; reparatii centrale termice murale si grupuri termice; intratinere si service instalatii; comert cu produse instalatii si constructii.

Intermedieri, consultanta si servicii privind infiintarea de societati comerciale, ONG-uri, P.F.A, Intreprinderi Familiale. Sisteme de incalzire cu pompe de caldura si panouri solare.

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Lucrari de instalatii technico-sanitare. Apa, gaz, centrale termice, etc, la preturi avantajoase.

Companie cu afinitate economico-ecologica, a carei misiune este sa puna la dispozitia consumatorului interesat, solutii la cheie in domeniul producerii de energie verde.

Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Statie de carburant. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de forare. Instalatii in constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web