Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

www.raptronic.ro

Armaturi sanitare pt. constructii. Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

www.aras.ro

 

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Instalatii in constructii.

Instalatii de epurare biologice, fose septice ecologice, rezervoare 10000 litri. Instalatii solare Germania. Consultanta, proiectare, import, montaj, service, garantie 25 ani.

www.instalatii-solare.de

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii.

Distribuitor unic in Romania de sisteme de iluminat cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturala, sisteme integrate iluminat natural si ventilare naturala, fotovoltaice, eoliene.

www.naturalight.ro

Pompe circulatie ape uzate, submersibile, industriale. Dozatoare. Grupuri pompare. Sisteme clorinare. Regulatoare presiune. Supape siguranta. Clapete sens. Oale condens. Robinete industriale.

www.recondi.ro

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructie civila. Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Dirigentie de santier.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Stingatoare. Productie de echipamente de protectie. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

www.tehnosting.info.ro

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.tcg.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Proiectare si constructie: instalatii tehnico-sanitare apa gaz; reparatii centrale termice murale si grupuri termice; intratinere si service instalatii; comert cu produse instalatii si constructii.

Servicii de calitate cu personal calificat la preturi accesibile, garantia lucrarilor de montaj centrale termice, schimb coloane caldura, montaj obiecte sanitare, canalizari.

Firma noastra comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, stingatoaare cu spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I.

Companie cu afinitate economico-ecologica, a carei misiune este sa puna la dispozitia consumatorului interesat, solutii la cheie in domeniul producerii de energie verde.

Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Instalatii pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comert cu materiale de constructie. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Elemente din materiale plastic pentru constructii.Comert cu metale.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire .

Instalatii in constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Constructie civila. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Statie de carburant. Producator/furnizor de articole sanitare.

Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini.

Instalatii de incalzire electrice. Instalatii in constructii.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de forare. Instalatii in constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie.

Instalatii in constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii.

Finisaje pt. constructii civile.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web