Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Comercializare ciment.

 

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Marmura, granit, calcar, travertin, alte roci din piatra naturala. Placaje, scari, produse ornamentale.

Importator direct marmura, granit, travertin la cele mai avantajoase preturi din Romania. Prelucram marmura si travertinul autohton direct din blocurile de marmura din cariere. Asiguram montaj.

Prelucrare si finisarea rocilor nobile, marmura, granit, travertin.

Marmura, granit, travertin pt. constructii si amenajari. Servicii de prelucrare a pietilor naturale.

Comerciant si producator direct de produse din marmura si granit de toate culorile.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalator mozaic si gresie. Servicii de zidarie.

Instalatii de incalzire si climatizare. Importator de faianta si gresie. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si retele. Producator de centrale pt. incalzire locuinte. Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructii/montaj.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Comert en-detail. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole sanitare din materiale feroase.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Transport rutier intern de marfa.

Comercializare de faianta si gresie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Producator de cupe pt. excavatoare, buldozere, utilaje grele.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si varuire.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Comercializare marmura pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Produse tehnico-sanitare. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Armaturi sanitare pt. constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web