Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Marmura, granit, travertin pt. constructii si amenajari. Servicii de prelucrare a pietilor naturale.

Importator direct marmura, granit, travertin la cele mai avantajoase preturi din Romania. Prelucram marmura si travertinul autohton direct din blocurile de marmura din cariere. Asiguram montaj.

 

Comercializare de faianta si gresie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

www.marmogranitsim.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

www.marmosim.ro

Comerciant si producator direct de produse din marmura si granit de toate culorile.

www.cruci-marmura.cabanova.ro/

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Executam amenajari interioare-exterioare: gresie, faianta, rigips, parchet laminat, tencuieli, zugraveli.

Gama larga de produse din granit.

Montaj linoleum, pardoseli PVC termosudabile, mocheta, parchet.

Firma cu activitatea in domenul constructilor. Executa constructii case la rosu, finisaje interioare, instalatii sanitare/termice, instalatii electrice in constructii. Lucram cu sezoritate.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Utilaje pt. constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Pompe cu motor.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comert cu materiale de constructie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Producator de cuie si suruburi. Masini si accesorii pt. sudura.

Hotel. Bar, cafenea.

Servicii de prelucrare a marmurei. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Monumente si cruci funerare. Servicii de prelucrare andezit, calcar. Comercializare marmura pt. constructii.

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de faianta si gresie. Armaturi sanitare pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Mortar preambalat. Agentie de publicitate.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Cariera de exploatare materiale de constructie. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Furnizare de materiale de constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Comercializare ciment.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Curele de transmisie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Aranjamente si amenajari interioare.

Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie.

Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de incalzire locuinte.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici.

Reprezentant Romstal. Articole sanitare din materiale feroase. Importator de faianta si gresie. Cazane si recipieni din metal. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule de mana profesionale. Scule diamantate. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Import-export de produse din inox.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web