Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

 

Instalatii de incalzire si climatizare. Importator de faianta si gresie. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si retele. Producator de centrale pt. incalzire locuinte. Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructii/montaj.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole sanitare din materiale feroase.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare de faianta si gresie.

www.iricompany.ro

Marmura, granit, calcar, travertin, alte roci din piatra naturala. Placaje, scari, produse ornamentale.

marmofin.ro

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si varuire.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Comercializare marmura pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Firma specializata in prelucrarea marmurei. Comercializeaza seminee, glafuri, blaturi, trepte, monumente funerare, monumente istorice, masute pentru decor, fantani arteziene.

Prelucrare si finisarea rocilor nobile, marmura, granit, travertin.

Importa accesorii funerare din bronz: felinare, manere, crucifixe, vaze, ingeri, litere din Grecia.

Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare produse din ceramica. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie.

Service auto general. Toate marcile de masini. Importator de faianta si gresie. Spalatorie auto.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare de faianta si gresie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Producator de jaluzele si rulouri.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Producator de cupe pt. excavatoare, buldozere, utilaje grele.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Comercializare ciment.

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web