Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalator mozaic si gresie. Servicii de zidarie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

 

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Comert en-detail. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Transport rutier intern de marfa.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Produse tehnico-sanitare. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Armaturi sanitare pt. constructii.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Prelucrare si finisarea rocilor nobile, marmura, granit, travertin.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Producem: praf de marmura, mozaic, spartura, placaje, lungimi libere, glafuri, scari, balustrade, monumente funerare pe stoc sau la comanda.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie. Constructii. Servicii de constructie.

Comert en-gros. Comercializare de faianta si gresie. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Comercializare electrocasnice en-detail.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii. Servicii de prelucrare a marmurei.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Producator de materiale de constructii.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Producator de cupe pt. excavatoare, buldozere, utilaje grele.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare produse de papetarie. Articole de papetarie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Comercializare ciment.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Curele de cauciuc si metalice pt. autovehicule. Rulmenti cu aplicatii diverse. Scule diamantate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web