Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

www.fanys.craiova.ro

Prelucrare si finisarea rocilor nobile, marmura, granit, travertin.

www.romital.ro

 

Producator de cupe pt. excavatoare, buldozere, utilaje grele.

www.marcellobenne.ro

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Marmura, granit, calcar, travertin, alte roci din piatra naturala. Placaje, scari, produse ornamentale.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalator mozaic si gresie. Servicii de zidarie.

Instalatii de incalzire si climatizare. Importator de faianta si gresie. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si retele. Producator de centrale pt. incalzire locuinte. Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructii/montaj.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Comert en-detail. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare de faianta si gresie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Producator de jaluzele si rulouri.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare en-detail linoleum.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole sanitare din materiale feroase.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail linoleum.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Comercializare ciment.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si varuire.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Comercializare marmura pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Produse tehnico-sanitare. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Armaturi sanitare pt. constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web