Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Instalatii termice, electrice, sanitare, de gaz, ventilare, climatizare, instalatii si finisaje pentru piscine. Comercializare teava PP, Ci, echipamente piscine la cele mai bune preturi.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

www.bendkopp.ro

 

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Imbracaminte de protectie. Organe de asamblare. Scule electrice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Furnizarea si montajul de echipamente de incalzire industriala, marca Solaronics. Radiante infra-rosu. Radiante infra cu unde negre. Retele radiante multiarzator.

Producator de accesorii pt. instalatii sanitare si incalzire. Picioare cada, suport pt. vase expansiune, console chiuvete, uscatoare rufe, suport prosop, rezervor pt. dilatare, suport pt. calorifere.

Desfundari canalizare, inspectii video in canalizari, inspectii video in conducte. Firma este dotata cu scule profesionale si tehnologie de ultima generatie.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de incalzire si climatizare.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii electrice si retele.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Constructie civila. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Organe de asamblare. Scule si accesorii. Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Echipamente si produse pt. parcuri de distractii. Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Producator de fibre de sticla si alte produse. Constructii din fibra de sticla.

Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Produse tehnico-sanitare. Organe de asamblare.

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de mobilier pt. baie.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare en-detail de produse chimice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web