Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Constructie civila. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

 

Echipamente si produse pt. parcuri de distractii. Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Producator de fibre de sticla si alte produse. Constructii din fibra de sticla.

Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla.

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare en-detail de produse chimice.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Instalatii termice, electrice, sanitare, de gaz, ventilare, climatizare, instalatii si finisaje pentru piscine. Comercializare teava PP, Ci, echipamente piscine la cele mai bune preturi.

Furnizarea si montajul de echipamente de incalzire industriala, marca Solaronics. Radiante infra-rosu. Radiante infra cu unde negre. Retele radiante multiarzator.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de climatizare. Automatizari.

Sisteme de incalzire a locuintelor. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Decoratiuni interioare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Cabine de dus. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Articole sanitare din materiale feroase. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Importator de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare electrocasnice en-detail. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Produse tehnico-sanitare. Organe de asamblare.

Hotel.

Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Servicii de proiectare pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire electrice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Imbracaminte de protectie. Organe de asamblare. Scule electrice.

Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii si echipamente. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse de papetarie.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comert en-gros. Magazin metalo-chimice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comercializare accesorii pt.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Comercializare en-detail a materialelor plastice. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web