Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

Producator de accesorii pt. instalatii sanitare si incalzire. Picioare cada, suport pt. vase expansiune, console chiuvete, uscatoare rufe, suport prosop, rezervor pt. dilatare, suport pt. calorifere.

www.barmet.ro

 

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

www.bollhoff.com

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

www.ebal.ro

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii electrice si retele.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

www.geonic.ro

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de mobilier pt. baie.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Desfundari canalizare, inspectii video in canalizari, inspectii video in conducte. Firma este dotata cu scule profesionale si tehnologie de ultima generatie.

www.saninstalsrl.ro

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Izolatori hidro, termici si fonici. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Instalatii termice, electrice, sanitare, de gaz, ventilare, climatizare, instalatii si finisaje pentru piscine. Comercializare teava PP, Ci, echipamente piscine la cele mai bune preturi.

Impotator mobilier de baie, robinetarie.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare si incalzire. Interventii rapide la avarii (inundatii).

Import si distributie pe teritoriul Romaniei al produselor hidro - termo - sanitare. Robineti apa si gaz, fitinguri, reductoare de presiune, distribuitoare, vane industriale.

Importator de articole si instalatii sanitare. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare en-gros de articole sanitare. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Distributie de produse si materiale tehnice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Articole sanitare din acril. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii. Realizare piscine.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Intretinere si reparatii cazane. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Comercializare en-gros de articole sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare en-detail linoleum. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Imbracaminte de protectie. Organe de asamblare. Scule electrice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de proiectare pt. constructii.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Organe de asamblare. Masini de gaurit prin percutie. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini electrice.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Usi anti-incendiu. Usi si porti industriale. Usi glisante/batante. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti.

Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.

Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Armaturi sanitare pt. constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Import/export de centrale termice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web