Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

 

Produse tehnico-sanitare. Organe de asamblare.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Furnizarea si montajul de echipamente de incalzire industriala, marca Solaronics. Radiante infra-rosu. Radiante infra cu unde negre. Retele radiante multiarzator.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi.

www.surubtrade.ro


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Instalatii termice, electrice, sanitare, de gaz, ventilare, climatizare, instalatii si finisaje pentru piscine. Comercializare teava PP, Ci, echipamente piscine la cele mai bune preturi.

Sisteme de incalzire si aer conditionat. Panouri solare si pompe de caldura.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructie civila. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Distributie de produse si materiale tehnice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii de incalzire locuinte.

Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Importator de articole si instalatii sanitare.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Spalatorie auto. Importator de articole si instalatii sanitare. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Constructie civila. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Echipamente si produse pt. parcuri de distractii. Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Producator de fibre de sticla si alte produse. Constructii din fibra de sticla.

Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla.

Tevi multistratificate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Imbracaminte de protectie. Organe de asamblare. Scule electrice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare en-detail de produse chimice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Produse electrocasnice. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Servicii de apa si canalizare.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Subansamble pt. industria mobilei.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Cazane si recipieni din metal. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Instalatii de incalzire locuinte. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web