Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

 

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de incalzire si climatizare.

www.aqua-therm.ro

Comert cu materiale de constructie.

www.binconstruct.ro

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Organe de asamblare. Scule si accesorii. Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Reprezentant Romstal. Articole sanitare din materiale feroase. Importator de faianta si gresie. Cazane si recipieni din metal. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Instalatii termice, electrice, sanitare, de gaz, ventilare, climatizare, instalatii si finisaje pentru piscine. Comercializare teava PP, Ci, echipamente piscine la cele mai bune preturi.

Furnizarea si montajul de echipamente de incalzire industriala, marca Solaronics. Radiante infra-rosu. Radiante infra cu unde negre. Retele radiante multiarzator.

Sisteme de incalzire si aer conditionat. Panouri solare si pompe de caldura.

Furnizor de panouri solare si instalatii de incalzire alternative. Suntem o firma specializata in integrarea sistemelor de panouri solare in instalatii de incalzire neconventionale.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Distributie de produse si materiale tehnice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Importator de articole si instalatii sanitare.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Spalatorie auto. Importator de articole si instalatii sanitare. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Produse tehnico-sanitare. Organe de asamblare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Imbracaminte de protectie. Organe de asamblare. Scule electrice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Instalatii de incalzire locuinte. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi.

Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web