Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.unver.ro

Instalatii in constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

 

Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini.

www.euro-net.ro

Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.cazanpelemne.ro

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare. Instalatii in constructii.

www.premairtrade.ro

Instalatii in constructii. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica.


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Distribuitor unic in Romania de sisteme de iluminat cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturala, sisteme integrate iluminat natural si ventilare naturala, fotovoltaice, eoliene.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Intermedieri, consultanta si servicii privind infiintarea de societati comerciale, ONG-uri, P.F.A, Intreprinderi Familiale. Sisteme de incalzire cu pompe de caldura si panouri solare.

Instalatii de epurare biologice, fose septice ecologice, rezervoare 10000 litri. Instalatii solare Germania. Consultanta, proiectare, import, montaj, service, garantie 25 ani.

Lucrari de instalatii technico-sanitare. Apa, gaz, centrale termice, etc, la preturi avantajoase.

Armaturi sanitare pt. constructii. Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comert cu materiale de constructie. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Elemente din materiale plastic pentru constructii.Comert cu metale.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire .

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructie civila. Instalatii in constructii.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Instalatii in constructii.

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii.

Organizator targuri si manifestari expozitionale. Producator de jaluzele si rulouri. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructie civila. Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Dirigentie de santier.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Stingatoare. Productie de echipamente de protectie. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Pompe circulatie ape uzate, submersibile, industriale. Dozatoare. Grupuri pompare. Sisteme clorinare. Regulatoare presiune. Supape siguranta. Clapete sens. Oale condens. Robinete industriale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web