Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comert cu materiale de constructie. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Elemente din materiale plastic pentru constructii.Comert cu metale.

www.arix.ro

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire .

 

Constructie civila. Instalatii in constructii.

www.ordog.ro

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Organizator targuri si manifestari expozitionale. Producator de jaluzele si rulouri. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Proiectare si executie conducte de gaz natural.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Distribuitor unic in Romania de sisteme de iluminat cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturala, sisteme integrate iluminat natural si ventilare naturala, fotovoltaice, eoliene.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Servicii de calitate cu personal calificat la preturi accesibile, garantia lucrarilor de montaj centrale termice, schimb coloane caldura, montaj obiecte sanitare, canalizari.

Instalatii de epurare biologice, fose septice ecologice, rezervoare 10000 litri. Instalatii solare Germania. Consultanta, proiectare, import, montaj, service, garantie 25 ani.

Firma noastra comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, stingatoaare cu spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I.

Instalatii pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Armaturi sanitare pt. constructii. Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini.

Instalatii de incalzire electrice. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Instalatii in constructii.

Finisaje pt. constructii civile.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din acril. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Certificata ISO 9001; 14001; OHSAS 18001; SA 8000; ANRE; ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Protectia mediului. Instalatii pt. constructii - montaj. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii.

Constructie civila. Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Dirigentie de santier.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Stingatoare. Productie de echipamente de protectie. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Turnatorie din metale neferoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Pompe circulatie ape uzate, submersibile, industriale. Dozatoare. Grupuri pompare. Sisteme clorinare. Regulatoare presiune. Supape siguranta. Clapete sens. Oale condens. Robinete industriale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web