Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

www.alicstal.ro

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii.

 

Servicii de calitate cu personal calificat la preturi accesibile, garantia lucrarilor de montaj centrale termice, schimb coloane caldura, montaj obiecte sanitare, canalizari.

Instalatii in constructii. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Instalatii de incalzire electrice. Instalatii in constructii.

Firma noastra comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, stingatoaare cu spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I.

Finisaje pt. constructii civile.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din acril. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Certificata ISO 9001; 14001; OHSAS 18001; SA 8000; ANRE; ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Servicii de proiectare pt. constructii. Protectia mediului. Instalatii pt. constructii - montaj. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.reteco.ro

Instalatii in constructii.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

www.tihe.ro

Turnatorie din metale neferoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

www.viromet.3x.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Proiectare instalatii civile si industriale: -Instalatii de incalzire; -Instalatii de climatizare; -Instalatii de ventilatie; -Instalatii sanitare/electrice; -Instalatii de stins incendiu.

Lucrari de instalatii in constructii.

Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare. Echipe de ingineri si viitori ingineri de instalatii.

Distribuitor unic in Romania de sisteme de iluminat cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturala, sisteme integrate iluminat natural si ventilare naturala, fotovoltaice, eoliene.

Proiectare, executie, service, garantie si intretinere pentru echipamente si instalatii termice, sanitare, gaze, ventilatie, canalizare. Autorizati ISCIR.

Comercializeaza materiale si instalatii pentru constructii: ventilatie, aer conditionat, cilere, centrale, perdele de aer, generatoare, aeroterme, tubulatura, grile.

Import si vanzare: statii de epurare, fose septice, echipamente de colectare si infiltratie, pompe, statii de pompare, echipamente pentru canalizare si pompare apa, toalete mobile si biologice.

Construim fabrici de medicamente si hale industriale; oferim motaj, service si mentenanta a instalatiilor de climatizare, calificari si masuratori camere curate, comercializam echipamente ventilatie.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.

Producator si comerciant fittinguri din otel pt. sudura: coturi, flanse (cu gat, plate, oarbe, trecatoare), mufe, teuri (egale, reduse), reductii (concentrice, excentrice), garnituri non azbest.

Acoperim toata gama de lucrari din domeniul instalatiilor pentru constructii. Executam lucrari de instalatii tehnico-sanitare, termice, gaze, ventilatii, frig si frig adanc.

Executie si proiectare instalatii termice, sanitare, ventilatii si electrice.

Distribuie si monteaza sisteme electrice de incalzire prin pardoseala si de protectie la inghet pentru zone exterioare, depozite frigorifice, jgheaburi, rampe, conducte, rezervoare.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Compania noastra va ofera componente si echipamente necesare realizarii tablourile electrice, precum si componente necesare realizarii instalatiilor electrice interioare.

Servicii curatatorie si spalatorie haine. Servicii de croitorie rapida. Papetarie si birotica.

Montaj, reparatii si intretinere instalatii sanitare, sisteme de termoficare, canalizare. Montaj si verificari metrologice apometre (autorizat BRML). Proiectare si executie instalatii sanitare.

Instalatii de calitate superioara pentru constructii (locuinte, birouri, spatii comerciale sau industriale).

Sisteme electronice de securitate: supraveghere video; sonorizari; antiefractie si detectie incendiu; control acces; telefonie; voce date.

Proiectare si executie instalatii sanitare, incalzire, climatizare-ventilare, incendiu, electrice, ALA, aer conditionat.

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari civile. Sisteme supraveghere si alarme. Montaje si punere in functiune. Retele IT&C, telefonie. Cabluri si conductori. Depanaj si service.

Societate de instalatii pentru constructii, importa si distribuie materiale de instalatii din Germania. Executa lucrari de instalatii termice, sanitare, de aer conditionat si electrice.

Producator tubulatura ventilatie din tabla galvanizata, inox, ALP.

Producator de echip. transfer de caldura, separare centrifugala si controlul curgerii fluidelor, ca de exemplu: schimb de caldura cu placi, vaporizatoare, condensatoare, racitoare, sep.centrifugale.

Executam sisteme de instalatii electrice, sanitare, termice, rapid si la inalt standard de calitate. Experienta vasta, clienti multumiti. Oferim consultanta si garantia lucrarilor!

Va asiguram servicii de consultanta, montaj, reparatii/interventii si mentenanta in: instalatii sanitare, termice, electrice; automatizari; panouri solare.

Compania activeaza pe piata de ventilatie-climatizre, avand echipe proprii de montaj pentru lucrari de antrepriza pe sectorul vizat. Comercializam o mare varietate de brand-uri din domeniu.

Activam in domeniul epurarii apelor uzate (statii de epurare, fose septice, solutii de epurare avansate, service si mentenanta pentru statiile de epurare).

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de instalatii din Europa cu o cifra de afaceri de aprox. 170 mil euro/an. Gama de produse compania produce in cele 4 fabrici.

Firma specializata in proiectare, construire, instalare de echipamente pt. relaxare: piscine, saune si SPA cu sediul in Bucuresti si clienti in toata Romania. Saroma - Marea la tine acasa!

Proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice, sanitare) si fazele de proiectare, la un standard ridicat de calitate.

Comercializeaza si monteaza: pompe caldura Wepum Germania, instalatii sanitare si termice, centrale termice pe gaz, lemne, peleti, electrice. Condensatie, gazeificare, microcentrale, instalatii.

Executam instalatii pentru filtrare piscine, asiguram substante pentru intretinere, operatiuni specifice de intretinere.

Instalatii de epurare biologice, fose septice ecologice, rezervoare 10000 litri. Instalatii solare Germania. Consultanta, proiectare, import, montaj, service, garantie 25 ani.

Furnizor de solutii pentru izolatii termice. Producator de izolatii termice pe baza de poliolefine spumate ecologic si tevi preizolate. Izolatii pentru incalzire, instalatii sanitare, refrigerare, HV.

Firma specializata in domeniul instalatiilor, avand un personal calificat compus din sudori, lacatusi, instalatori, maistri, ingineri, executam toate tipurile de instalatii interioare/exterioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web