Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

 

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

www.ventilare.ro

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

www.generalfluid.ro

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.grup4cj.ro

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

www.inst.ro

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.lemnconfex.ro

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

www.plaurserv.ro

Instalatii in constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Produse din lemn - import/export. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

www.geocities.com/triplexconstructia/

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Depozit en-gross materiale pentru instalatii termice: tevi cupru si Henco, calorifere, cazane, accesorii de montaj, consultanta si transport gratuit la beneficiar.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Instalatii in constructii.

Intermedieri, consultanta si servicii privind infiintarea de societati comerciale, ONG-uri, P.F.A, Intreprinderi Familiale. Sisteme de incalzire cu pompe de caldura si panouri solare.

Lucrari de instalatii technico-sanitare. Apa, gaz, centrale termice, etc, la preturi avantajoase.

Producator cochilii din poliuretan. Oferim cochilii vata minerala, fibra ceramica, folie PVC Isogenopack, pioneze autoadezive pt. fixarea saltelelor si placilor din vata minerala, produse pt.izolatii.

Instalatii montaj industrial, instalatii industriale, stins incendii, agrementata ISU.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii si echipamente. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Finisaje pt. constructii civile.

Instalatii pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Productie/furnizare materiale plastice. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii-montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Proiectare de constructii pt. locuit. Instalatii in constructii.

Reprezentant Romstal. Articole sanitare din materiale feroase. Importator de faianta si gresie. Cazane si recipieni din metal. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web