Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Importa accesorii funerare din bronz: felinare, manere, crucifixe, vaze, ingeri, litere din Grecia.

www.anastasi.ro

Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare en-detail linoleum.

 

Comercializare produse din ceramica. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie.

Service auto general. Toate marcile de masini. Importator de faianta si gresie. Spalatorie auto.

Firma specializata in prelucrarea marmurei. Comercializeaza seminee, glafuri, blaturi, trepte, monumente funerare, monumente istorice, masute pentru decor, fantani arteziene.

www.euromarmura.com

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Societatea AEC Grup Construct va ofera o gama larga de servicii de amenajari interioare, pornind de la renovari si mergand pana la ultimul detaliu, toate facute in cel mai scurt timp.

Marmura, granit, calcar, travertin, alte roci din piatra naturala. Placaje, scari, produse ornamentale.

Daca doriti sa colaborati direct cu un grup de fabrici spaniole de top si sa distribuiti gresie si faianta de calitate spaniola achizitionata la preturi ex-works, contactati-ne, noi suntem solutia!

Cu o experienta de peste 10 ani, gama Pietra Kaikos ofera una dintre cele mai inspirate si cuprinzatoare colectii de mozaic din piatra naturala, mozaic din sticla, cazi si lavoare lucrate manual.

Furnizeaza si asigura montajul pentru: covor PVC de trafic intens: antistatic, antibacterian; linoleum de trafic intens 100% natural: antistatic, antibacterian.

Firma cu un colectiv tanar, dinamic, deschis provocarilor. Tot ce tine de demolare, construire, renovare si restaurare este pt.echipa noastra un proiect unic.

Firma de constructii civile si industriale, finisaje interioare si exterioare, renovari cladiri, termoizolatii, hidroizolatii, recompartimentari.

Adezivi gresie, piatra naturala, chituri de rosturi, mortare de sape, sape autonivelante, hidroizolatii piscine, adezivi parchet, PVC, mortare de reparatii, rasini epoxidice de injectari, vopseluri.

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

Import si distributie de placi ceramice, gresie si faianta, decoruri, plinta, placi antiderapante, adezivi.

Suntem o firma noua, serioasa, dornica de afirmare si prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare.

Importam si montam de 10 ani: PVC pt. spitale/clinici/institutii/sali de sport (Gerflor); mochete de toate tipurile; parchet triplustratificat (Grabo); pardoseli suprainaltate; sape si adezivi(Forbo).

Distributie piese auto (de origine) pentru camioane, autobuze, semiremorci, turisme, etc. si colaborare directa in domeniile de activitate cu parteneri de traditie.

Importam si distribuim la nivel national gresie, faianta, decoruri ceramice, obiecte sanitare, mobilier de baie, radiatoare, parchet laminat, materiale de constructie-finisaj la cele mai bune preturi!

Importator gresie si faianta,marmura si granit. Prelucrare piatra naturala, montaj.

Companie romaneasca cu principal domeniu de activitate importul si distributia materialelor pt. pardoseli. Oferim si montajul profesional al acestor materiale.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Distributie de produse alimentare.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori parchet lemn si laminat.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Produse de tamplarie. Tamplarie din aluminiu. Materiale, echipamente si produse abrazive. Productie de echipamente de protectie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Aranjamente si amenajari interioare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Importator de faianta si gresie. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii de hidroterapie si masaj.

Constructii. Servicii de constructie. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare marmura pt. constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Importator de faianta si gresie. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si retele. Producator de centrale pt. incalzire locuinte. Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructii/montaj.

Placi din policarbonat pt. constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare de faianta si gresie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Producator de jaluzele si rulouri.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare en-detail linoleum.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule si accesorii. Prelucrare de materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web