Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 80 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Dolj, Arges, Olt, Gorj.

Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii din lemn.

 

Constructii. Servicii de constructie. Confectii si profile din aluminiu. Montaj de structuri metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobila pt. biblioteci.

www.antares-group.ro

Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii din lemn. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Agentie de publicitate. Agentie full de publicitate. Productie de firme luminoase. Panouri electronice, tridimensionale.

www.aristocrat.com.ro

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de turism.

Constructii civile si industriale. Utilaje pt. constructii. Pui pt. reproductie si repopulare.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructie civila. Retele electrice de tensiune.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Intretinere si reparatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii si profile din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii. Servicii de constructie. Confectii si profile din aluminiu.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Constructii civile si industriale. Servicii de menaj si gospodarie.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie.

Constructie civila.

Constructie civila. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de personalizare de carduri.

www.electrovalcea.ro

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Boltari pt. constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Mortar preambalat.

Constructii: case, mansarde. Finisaje: termosistem, rigips, zidarie, zugravit, vopsit, tencuit, gresie, faianta, parchet.

Constructii civile si industriale. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

www.forconcid.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Constructii la cheie.

Constructii civile si industriale. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila.

www.gooddeal.construct.piczo.com

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Producator de usi.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii/service masini de gatit. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de curierat si preluare de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Pensiune turistica.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii in constructii.

Constructie civila. Mobilier de dimensiuni reduse.

www.miana.ro

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Comert cu materiale de constructie. Produse din inox. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Pub. Bauturi fine. Muzica de calitate.

www.restaurante-ok.ro

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii. Servicii de constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructie civila.

Constructii din lemn.

Constructii din lemn. Productie mobila.

Constructii civile si industriale. Realizare piscine.

Constructii civile si industriale. Proiectare de constructii pt. locuit. Constructii edilitare si anexe. Constructii la cheie. Constructii agricole; sere; depozite.

Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente. Utilaje. Servicii de demolare constructii. Servicii de distributie si transport gaze naturale.


1 - 50 din 80
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web