Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
33 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Cod CAEN:4329-alte lucrari de instalatii pentru constructii; servicii de montaj, instalare si punere in functiune piscine publice si private, saune modulare.

Constructii civile si industriale. Transport de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

 

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Constructii-montaj. Aranjamente si amenajari interioare. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de demolare constructii.

www.belladesign.ro

Constructii civile si industriale. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Izolatii termice si hidroizolatii.

www.bibibrothers.ro

Oferim clientilor cele mai bune materiale de constructii si realizeaza lucrari civile, industriale si stradale cu utilajele proprii.

www.challange.ro

Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie. Transport rutier intern de marfa. Transport de marfa.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materii prime si materiale pt. constructii.

www.comat.ro

Constructii-montaj. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

www.comir.Ebony.ro

Constructii civile si constructii industriale. Tamplarie din lemn masiv stratificat: usi, ferestre, pervazuri.

www.conicon.ro

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Constructie civila. Comercializare accesorii si aparate electrice. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Comert cu produse de uz general.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

www.doljconstruct.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Potabilizare. Filtrare. Epurare. Piscine. Acoperi piscine. Accesorii.

www.ecoplastx.ro

Materiale de constructii la cel mai inalt standard.

Constructii pt. industria energetica. Cofraje si schele pt. constructii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Echipamente pt. realizare canalizari. Cosuri de fum si sisteme de evacuare .

Retele de calculatoare. Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn.

www.ftccv.ro

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Producator de butoaie si recipienti de depozitare. Constructii din fibra de sticla. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Furnizor de materiale didactice si accesorii pt. invatamant.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila.

www.markosconstruct.ro

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Decoratiuni pt. gradini. Igienizari; curatenie dupa constructor. Prestari de servicii. Servicii de menaj si gospodarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente si utilaje pentru curatatorii si spalatorii.

www.minimalux.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructie civila. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

www.reconsa.ro

Executam o gama variata de lucrari de constructii industriale, inclusiv prin tehnici speciale de alpinism utilitar. Productie publicitara, inchiriere suporturi publicitare outdoor.

Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Aranjamente si amenajari interioare.

www.restaurare-patrimoniu.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Constructii la cheie.

www.rezidentialconstruct.ro

Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie. Constructii civile si industriale. Consultanta. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Izolatii termice si hidroizolatii. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Targuri si expozitii - organizare manifestari expozitionale. Productie mobila.

www.sucpi.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructii speciale. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii. Servicii de constructie. Echipamente si aparatura electrica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale, hale industriale, constructii metalice, locuinte, amenajari interioare si exterioare.

www.tifco.ro

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Izolatii termice si hidroizolatii. Realizare piscine.

www.euro-consult.fr

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Constructii civile, edilitare, drumuri.

Constructii / demolari.

Efectueaza lucrari de constructii si amenajari interioare la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp de o calitate deosebita. Lucrarile efectuate sunt reclama noastra.

Constructii civile/industriale. Amenajare drumuri & poduri. Comert cu cherestea.

Constructii civile si industriale, amenajari interior/exterior, progr. externe, depozit mat. constructii, echipament corespunzator, experienta, seriozitate.

Constructii: case, mansarde. Finisaje: termosistem, rigips, zidarie, zugravit, vopsit, tencuit, gresie, faianta, parchet.

Personal autorizat cu experienta in lucrarile de constructii montaj industriale si constructii civile, placari cu polistiren, spalat pereti cortina, termoizolatie polistiren, lucrari de restaurare.

Constructii si amenajari interioare si exterioare. Hidroizolatii si termoizolatii. Intermedieri de vanzari de tot felul pe net.

Proiectam, construim, consiliem.

Distribuitor profile PVC. Producator geam termopan. Producator tamplarie PVC (usi si ferestre).

Societate infiintata in 2004. Avem 50 de angajati , utilaje de sapat, pompa de betoane, schele metalice, camioane de piatra sa.

Executam lucrari de constructii la preturi minime.

Executa la preturi deosebite structuri de rezistenta, amenajari, finisaje, sapaturi mecanizate, demolari betoane, confectii metalice, instalatii sanitare, inchirieri utilaje.

Constructii civile si industriale, terasamente si drumuri, alimentari cu apa, canalizari, placari cu bond, tamplarie PVC si aluminiu.

Constructii civile si industriale, drumuri, poduri, comert cu diverse produse industriale specifice industriei energetice si extractiei de carbune, servicii de reparatii instalatii, utilaje speciale.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Tamplarie din aluminiu. Constructii socio-culturale. Constructii civile si industriale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web