Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
27 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructie civila. Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii pt. constructii - montaj. Comert cu materiale de constructie.

Constructie civila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Izolatii termice a locuintelor. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

 

Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii in constructii. Tamplarie clasica. Tamplarie clasica din lemn.

www.byons.ro

Constructie civila. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Transport de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Transport de materiale de constructii.

Finisaje pt. constructii civile. Intretinere si reparatii in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Prelucrare lemn. Realizam scari de interior din lemn. Europaleti din lemn.

Constructii civile si industriale, drumuri, poduri, comert cu diverse produse industriale specifice industriei energetice si extractiei de carbune, servicii de reparatii instalatii, utilaje speciale.

Executam lucrari de constructii la preturi minime.

Constructii civile si industriale, terasamente si drumuri, alimentari cu apa, canalizari, placari cu bond, tamplarie PVC si aluminiu.

www.dumodaimpex.ro

Constructii. Servicii de constructie. Panificatie.

Servicii de apa si canalizare. Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa.

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii la cheie. Constructii socio-culturale.

Magazin cu pret unic. Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie. Pui pt. reproductie si repopulare. Organizatie non-guvernamentala cu scopuri umanitare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii. Servicii de constructie. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.rdv.ro

Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor. Prestari de servicii in agricultura. Constructii. Servicii de constructie. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Servicii de proiectare pt. constructii. Prestari de servicii.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii in constructie.

Inspectia de Stat in Constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Activitati de minerit. Constructii miniere.

Comert cu produse de uz general. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Exploatare forestiera. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Turism rural. Agroturism. Pensiune agroturistica.

Impletiri din metal. Articole din metal cu prelucrare la rece. Constructii miniere. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Constructii mecanice.

www.urmotru.ro

Constructii. Servicii de constructie.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Firma cu peste 50 de ani de activitate in domeniul constructiilor si confectiilor metalice.

Constructii civile, edilitare, drumuri.

Efectueaza lucrari de constructii si amenajari interioare la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp de o calitate deosebita. Lucrarile efectuate sunt reclama noastra.

Constructii civile/industriale. Amenajare drumuri & poduri. Comert cu cherestea.

Materiale de constructii la cel mai inalt standard.

Orice tip de constructii civile, industriale si confectii metalice (hale industriale, poduri, usi industriale, ferme metalice, grilaje, rampe de acces, traverse metalice, box paleti).

Commercial, industrial, residential buildings - project design, project management, consulting.

Constructii civile si industriale, amenajari interior/exterior, progr. externe, depozit mat. constructii, echipament corespunzator, experienta, seriozitate.

Constructii: case, mansarde. Finisaje: termosistem, rigips, zidarie, zugravit, vopsit, tencuit, gresie, faianta, parchet.

Personal autorizat cu experienta in lucrarile de constructii montaj industriale si constructii civile, placari cu polistiren, spalat pereti cortina, termoizolatie polistiren, lucrari de restaurare.

Potabilizare. Filtrare. Epurare. Piscine. Acoperi piscine. Accesorii.

Constructii si amenajari interioare si exterioare. Hidroizolatii si termoizolatii. Intermedieri de vanzari de tot felul pe net.

Constructii civile si constructii industriale. Tamplarie din lemn masiv stratificat: usi, ferestre, pervazuri.

Proiectam, construim, consiliem.

Cod CAEN:4329-alte lucrari de instalatii pentru constructii; servicii de montaj, instalare si punere in functiune piscine publice si private, saune modulare.

Distribuitor profile PVC. Producator geam termopan. Producator tamplarie PVC (usi si ferestre).

Oferim clientilor cele mai bune materiale de constructii si realizeaza lucrari civile, industriale si stradale cu utilajele proprii.

Constructii civile si industriale, hale industriale, constructii metalice, locuinte, amenajari interioare si exterioare.

Executa la preturi deosebite structuri de rezistenta, amenajari, finisaje, sapaturi mecanizate, demolari betoane, confectii metalice, instalatii sanitare, inchirieri utilaje.

Constructii civile si industriale la cele mai mici preturi de pe piata. Constructii case din lemn. Cabane.

Executam o gama variata de lucrari de constructii industriale, inclusiv prin tehnici speciale de alpinism utilitar. Productie publicitara, inchiriere suporturi publicitare outdoor.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web