Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
34 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Tamplarie din aluminiu. Constructii socio-culturale. Constructii civile si industriale.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

 

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Constructii civile si industriale. Intretinere si reparatii in constructii.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Producator de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Comert cu materiale de constructie.

www.condorpad.ro

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie.

www.confort2000.ro

Constructii. Servicii de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Producator de confectii textile diverse. Tigla de constructie. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Activitate de import de seminee.

Constructii. Servicii de constructie. Confectii si profile din aluminiu. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Servicii informatice. Servicii si productie agricola. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii speciale. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Amenajari de cursuri de apa. Instalatii electrice si automatizari. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii hidrotehnice.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii de proiectare pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii. Constructii si arhitectura. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Finisaje pt. constructii civile.

Constructii pt. industria energetica. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

www.marconfcom.ro

Constructii civile si industriale. Tamplarie din lemn si aluminiu. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii-montaj. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Producator de materiale de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Instalatii in constructii. Morarit.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Producator de aluminiu si produse conexe. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Produse de tamplarie. Bare si profile turnate din neferoase. Vopsitorie in camp electrostatic.

www.rolmis.ro

Constructie civila. Constructii din lemn. Constructii la cheie.

www.royalrom.ro

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Cresterea si ingrijirea animalelor domestice. Abator specializat.

Societate infiintata in 2004. Avem 50 de angajati , utilaje de sapat, pompa de betoane, schele metalice, camioane de piatra sa.

Constructii / demolari.


Recomandari: 16 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Productie poliester armat cu fibra de sticla, suprastructuri P.A.F.S, carosare, masca fata, S.D.V., placi ondulate, luminatoare hale, jgheaburi de colectare a apei, cazi, ghiuvete, dusuri, piscine.

Efectueaza lucrari de constructii si amenajari interioare la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp de o calitate deosebita. Lucrarile efectuate sunt reclama noastra.

Constructii civile/industriale. Amenajare drumuri & poduri. Comert cu cherestea.

Materiale de constructii la cel mai inalt standard.

Constructii civile si industriale, amenajari interior/exterior, progr. externe, depozit mat. constructii, echipament corespunzator, experienta, seriozitate.

Constructii case la rosu. Constructii case la cheie. Amenajari interioare. Amenajari exterioare.

Constructii: case, mansarde. Finisaje: termosistem, rigips, zidarie, zugravit, vopsit, tencuit, gresie, faianta, parchet.

MTA Invest 2005 face parte din reteaua de franciza MIKIT Romania, avand ca obiect unic de activitate constructia de case individuale la cheie, oferind gratuit un pachet complet de servicii.

Personal autorizat cu experienta in lucrarile de constructii montaj industriale si constructii civile, placari cu polistiren, spalat pereti cortina, termoizolatie polistiren, lucrari de restaurare.

Potabilizare. Filtrare. Epurare. Piscine. Acoperi piscine. Accesorii.

Executam lucrari de constructie: civile, industriale, drumuri, poduri, hidroenergetice , termoenergetice, imbunatatiri funciare, alimentari cu apa, canalizari.

Constructii si amenajari interioare si exterioare. Hidroizolatii si termoizolatii. Intermedieri de vanzari de tot felul pe net.

Constructii civile si constructii industriale. Tamplarie din lemn masiv stratificat: usi, ferestre, pervazuri.

Proiectam, construim, consiliem.

Constructii civile si industriale. Distribuitor echipamente-protectia muncii.

Cod CAEN:4329-alte lucrari de instalatii pentru constructii; servicii de montaj, instalare si punere in functiune piscine publice si private, saune modulare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web