Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale.

 

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale.

Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii. Servicii de constructie.

Executam toate tipurile de constructii, amenajari interioare si exterioare, izolatii si hidroizolatii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii civile si industriale.

Constructie civila.

Constructie civila.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Realizam orice tip de lucrare in conditii de calitate la superlativ, conform cerintelor beneficiarului si oferim prin specialistii nostri asistenta si consultanta de cea mai inalta clasa.

Companie cu capital integral privat specializata in reparatii si constructii navale, constructii metalice de diferite complexitati, hale metalice, constructii metalice, lacatuserie.

Constructii civile, industriale (fundatii, zidarie, finisaje, confectii metalice) precum si constructii cai ferate, drumuri si poduri.

Constructii civile, agricole si industriale. Reparatii. Constructii si reabilitari de drumuri.

Sub marca ETERNITY MEMORIAL, oferim servicii funerare complete respectand standardele europene in domeniu. Membru FIAT - IFTA (asociatia mondiala a antreprenorilor funerari).

Firma de constructii va ofera posibilitatea de a alege servicii de calitate, realizate de personal cu inalta calificare in domeniul constructiilor imobiliare si industriale.

Constructii navale. Comercializare diverse (aparate sudura de tip CO2/MAG).

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox, fier forjat.

Producere agregate minerale de rau la standarde ridicate.

Tencuieli interioare, exterioare, zugraveli, termosisteme, zidarii.

Alpinism utilitar Braila. Renovari fatade. Placari cu polistiren. Zugraveli exterioare. Vopsitorii industriale. Montam bannere, mashuri, back-lituri. Taiat si toaletat arbori.

Aplicarea de spuma poliuretanica rigida pe toate suprafetele constructiilor duce la o economie de energie de peste 60%. Este o izolare termica, hidrofuga si fonica, in acelasi timp. Este ignifuga.

Executam constructii civile si industriale. Termosistem. Tencuieli mecanizate. Mansardari blocuri. Acoperisuri si invelitori de orice tip. Confectii metalice. Tamplarie PVC si aluminiu. Fatade cortina.

Daca doriti sa va construiti o casa trainica, daca doriti sa va amenajati apartamentul, imobilul, cu finisaje de exceptie, lasati-ne sa ne dam concursul cu o echipa de profesionisti!

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Constructii civile si industriale. Intermediere comerciala de produse diverse. Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente termice pt incalzire.

Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Reclama pe suport textil.

Constructii civile si industriale. Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolare termice a locuintelor.

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Constructii la cheie.

Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Certificare SR En ISO 9001; 14001. Constructii/montaj cai ferate. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si apa.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii.

Constructii si reparatii nave. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Asanari si furnizare apa pt. agricultura. Servicii portuare fluviale. Transport naval. Confectii din lemn si metal. Comert cu materiale de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Confectii, profile metal.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web