Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 69 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi.

Sub marca ETERNITY MEMORIAL, oferim servicii funerare complete respectand standardele europene in domeniu. Membru FIAT - IFTA (asociatia mondiala a antreprenorilor funerari).

www.cimitirul.ro

Constructii civile si industriale. Intermediere comerciala de produse diverse. Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente termice pt incalzire.

 

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila.

www.akdemirmetal.com

Constructii la cheie.

Bine ati venit pe site-ul web al Ana Invest! Speram sa va placa sa navigati pe site-ul nostru si sa gasiti numeroase informatii utile. Prestam servicii (si in sistem de rate propriu, fara dobinzi).

www.caserenovari.ro

Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii.

Constructii si reparatii nave. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Asanari si furnizare apa pt. agricultura. Servicii portuare fluviale. Transport naval. Confectii din lemn si metal. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila. Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructie civila.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii si retele de telecomunicatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de apa si canalizare.

Comunicatii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Executam constructii civile si industriale. Termosistem. Tencuieli mecanizate. Mansardari blocuri. Acoperisuri si invelitori de orice tip. Confectii metalice. Tamplarie PVC si aluminiu. Fatade cortina.

www.constilconstanta.ro

Constructii civile, agricole si industriale. Reparatii. Constructii si reabilitari de drumuri.

constructprovider.ro

Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Constructii/montaj cai ferate.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii edilitare si anexe.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale.

www.convas.ro

Constructii civile si industriale.

Constructii navale. Comercializare diverse (aparate sudura de tip CO2/MAG).

www.dmhi.ct.ro

Realizam orice tip de lucrare in conditii de calitate la superlativ, conform cerintelor beneficiarului si oferim prin specialistii nostri asistenta si consultanta de cea mai inalta clasa.

Constructie civila. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Servicii in constructie. Servicii de restaurare de monumente istorice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale.

Constructie civila.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale. Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii-control de calitate. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructie civila. Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj. Constructii. Servicii de constructie. Constructii speciale. Constructii si arhitectura.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Constructie civila. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie civila. Servicii in constructie.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii socio-culturale. Intretinere si reparatii in constructii. Agentie imobiliara ful-service. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Furnizare de materiale de constructii.

Exploatare gaze naturale. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Constructii civile, industriale (fundatii, zidarie, finisaje, confectii metalice) precum si constructii cai ferate, drumuri si poduri.

Daca doriti sa va construiti o casa trainica, daca doriti sa va amenajati apartamentul, imobilul, cu finisaje de exceptie, lasati-ne sa ne dam concursul cu o echipa de profesionisti!

www.constructoruldecase.webgarden.ro

Activitatea de baza a companiei o reprezinta repararea si modificarea structurilor metalice navale cat si producerea si comercializarea unei game variate de produse din inox, fier forjat.

www.metalengineering.ro

Cupole si acoperisuri.

Constructie civila. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Companie cu capital integral privat specializata in reparatii si constructii navale, constructii metalice de diferite complexitati, hale metalice, constructii metalice, lacatuserie.

www.reparatiinave.lx.ro

Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Prestari de servicii. Utilaje de salubrizare. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale.


1 - 50 din 69
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web