Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 76 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau.

Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Reclama pe suport textil.

www.agentiad.ro

Constructii civile si industriale. Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

 

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

www.altstil.ro

Certificare SR En ISO 9001; 14001. Constructii/montaj cai ferate. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si apa.

www.arcadacompany.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Confectii, profile metal.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Binale si sarpante.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Prelucrare P.A.F.S.. Constructii din fibra de sticla. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Prelucrare de materiale plastice. Poliester armat cu fibra de sticla.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Servicii de amenajare de statii de carburanti. Comercializare/montare instalatii gaz petrolier lichefiat (GPL). Lichefiere/imbuteliere gaz. Comercializare de produse petroliere. Servicii pt. industria petroliera. Transport cu cisterne de produse petroliere. Echipamente incalzire case. Sisteme de incalzire domestica.

www.bulromgas.ro

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii si echipamente. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Constructii civile si industriale.

Certificata ISO 9001/2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Constructii edilitare si anexe. Constructii la cheie. Cupole si acoperisuri. Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile.

www.colonialconstruct.ro

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Aranjamente si amenajari interioare.

Proiectare/executie structuri metalice, hale industriale, showroom-uri, constructii, montaje. Certificari ISO 9001/2000; ISO 14001/2004. Autorizatii ISCIR, ANRE. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii metalice.

www.comersid.ro

Certificare SR EN ISO 9001:2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Certificari ISO 9001; 14001. OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Constructii din lemn. Materii prime si materiale pt. constructii. Produse de tamplarie. Tamplarie clasica din lemn.

www.metalgrupindustrie.ro

Certificari ISO 9001:2000. ISO 14001:2004; OHSAS 18001:1999 de catre Qscert nr. Cq-2342/07c din 18.12.2007. Constructii/montaj cai ferate. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Proiectare si constructie poduri.

Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Constructii din fibra de sticla.

Restaurari monumente istorice. Producator tamplarie din lemn. Producator tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Amenajari interioare. Instalatii pentru constructii. Constructii.

www.dedalbahamat.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.gmc-communications.ro

Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Proiectare software in domeniul constructiilor. Software. Software si solutii informatice personalizate. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

www.deviz.ro

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii speciale. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Constructii si reparatii termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Pardoseli pt. constructii industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.gepetto2004.ro

Constructii Hidrotehnice, civile si industriale. Utilaje specializate terestre, auto si navale. Produse de cariera. Certificare ISO 9001:2000. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Amenajari de cursuri de apa. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii speciale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

www.icmrsg.ro

Constructii civile si industriale. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Constructii la cheie. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Aplicarea de spuma poliuretanica rigida pe toate suprafetele constructiilor duce la o economie de energie de peste 60%. Este o izolare termica, hidrofuga si fonica, in acelasi timp. Este ignifuga.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor.

Firma de constructii va ofera posibilitatea de a alege servicii de calitate, realizate de personal cu inalta calificare in domeniul constructiilor imobiliare si industriale.

lavoryconstruction.cabanova.ro

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.lcan.ro

Constructie civila. Constructii edilitare si anexe. Constructii la cheie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton.

www.menura.ro

Constructii civile si industriale. Constructii materii prime (transport asigurat la cerere): agregate de balastiera, agregate de cariera, agregate lidonit, nisip natural, balast, beton. Constructii civile si industriale. Materii prime si materiale pt. constructii.

ISO 9001, 14001, 18001, ANRE, ISCIR. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.metaconrep.ro

Constructii. Servicii de constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Mecanizare pt. constructii. Instalatii in constructii.

www.mistral.ro

Sisteme de acoperis, tigla metalica. Distribuitor si constructor autorizat Lindab. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Constructii. Servicii de constructie.

www.modic.ro

SR EN ISO 9001:2008. SR EN ISO 14001:2005. SR OHSAS 18001:2008. Certificare SA 8000:2008. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Constructii si reparatii termice. Constructii pt. industria energetica. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.moldovulcan.eu

Constructii cladiri si lucrari de geniu: antreprenor general, subantreprenor de specialitate sau asociat - Certificare SR EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008. Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii industriale.

www.ngcconstruct.ro

Certificari SR EN ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAS 18001:2004, constructii: civile, industriale, instalatii, finisaje, hidro&termoizolatii. Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Structuri metalice, hale industriale, confectii metalice, debitari cu plasma si oxi-gaz, constructii civile si industriale, constructii speciale, locuri de joaca; ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, Certificare Tüv Austria En ISO 3834-2. Constructii.

www.pallegrini.ro

Constructii instalatii industriale: instalatii de otel, instalatii petrochimice, instalatii farmaceutice, uzine chimice, productii industriale de orice tip, industria de constructii navale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

www.pamiga.com


1 - 50 din 76
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web