Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
39 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolare termice a locuintelor.

www.alcoplus.ro

 

Alpinism utilitar Braila. Renovari fatade. Placari cu polistiren. Zugraveli exterioare. Vopsitorii industriale. Montam bannere, mashuri, back-lituri. Taiat si toaletat arbori.

www.alpin-construct.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Constructii si transporturi. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces.

www.armaxconstructii.ro

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii la cheie. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionala.

www.artedil.ro

Dirigentie de santier: constructii drumuri, poduri, tunele, piste aviatie. Transport pe cablu. Constructii civile, industriale, agricole si miniere. Proiectare drumuri. Evaluare bunuri imobile (Atestat A.N.E.V.A.R.). Dirigentie de santier. Servicii de consultanta in constructii. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Proiectare poduri. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt.

www.bizing.xhost.ro

Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii.

Certificat de calificare Araco (Nr.0120). Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Aranjamente si amenajari interioare.

Certificari ISO 9001:2000; ISO 14001:2004. Constructii la rosu si la cheie. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Productie de firme luminoase.

www.comincogrup.ro

Certificata ISO 9001:2008. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie clasica din lemn.

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructii agricole; sere; depozite. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Servicii de apa si canalizare.

www.concivia.ro

Lucrari constructii civile si industriale. Lucrari de arta. Protejarea monumentelor istorice. Certificari ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Servicii de restaurare de monumente istorice. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare.

Izolatii si lucrari speciale: protectii anticorozive; hidroizolatii; izolatii; inchideri hale; zidarii; tinichigerie in constructii; tencuieli; finisaje speciale. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Constructii speciale. Cupole si acoperisuri. Constructie de hale.

www.corrosion.ro

Manager Proiect - Proiecte cu finantare europeana: FSE, FEDR, FEADR. Consultanta pentru intocmire si implementare proiecte cu finantare europeana. Management de Proiect. Implementare si consultanta pt. programe de accesare fonduri. Consultanta pentru realizarea si derularea proiectelor cu finantare comunitara. Consultanta pt. management. Cursuri de management. Sisteme de management.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Autorizata ISCIR. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si distributie de gaz metan. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Executie lucrari: sapatura fundatii strazi; incadrari de borduri - trotuare si alei pietonale. Producator pavaje, borduri. Prelucrare granit si bazalt. Executie pavaje din bazalt si granit. Amenajari curti si alei pietonale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii.

Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Constructii civile si industriale.

Constructii piloni telefonie G.S.M.. Constructii speciale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Telecomunicatii mobile.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii la cheie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

www.gigaprod.ro

Executie si proiectare constructii civile si industriale, amenajari si instalatii la cheie. Certificata SR EN ISO 9001:2000; SR EN ISO 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Pardoseli pt. constructii industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

www.grafittigrup.ro

Executie lucrari de structura de rezistenta pentru obiective civile si industriale, inchideri cu zidarie si panouri termoizolante, sarpante si invelitori din tigla beton sau metalica, confectii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii.

www.grifonconstruct.ro

Dealer autorizat Lindab. Cupole si acoperisuri. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Executie-proiectare constructii rezidentiale si nerezidentiale. Amenajari Interioare. Hale Industriale. Arhitectura, consolidari, restaurari, tamplarie aluminiu si PVC. Certificata ISO 9001:2000. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionala.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele.

Producere agregate minerale de rau la standarde ridicate.

Constructii & instalatii. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice.

Certificata ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007; SA 8000:2008. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii in constructii.

Inspectia de Stat in Constructii. Constructii-control de calitate.

Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse pentru constructii. Comercializare de produse metalurgice.

Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii speciale. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri.

Certificari ISO 9001; 14001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

www.tracon.ro

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Instalatii pt. constructii. Foraje si amenajari.

Certificare SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii la cheie. Constructii agricole; sere; depozite. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Cupole si acoperiri.

www.vilcon.ro


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Constructii structuri, reparatii, finisaje, instalastii electrice si sanitare.

Doriti constructia de vis sa devina realitate? Constructiile sunt arta in care pietrele vorbesc. Cu noi, solicitarea clientului isi gaseste rapid rezolvarea.

Constructii civile, industriale.

Firma de constructii va ofera posibilitatea de a alege servicii de calitate, realizate de personal cu inalta calificare in domeniul constructiilor imobiliare si industriale.

Firma infiintata in anul 1999 cu un numar de 26 angajati, in portofoliu clienti importanti, cifra de afaceri de 500000 de euro ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Tencuieli interioare, exterioare, zugraveli, termosisteme, zidarii.

Confectii metalice- porti, garduri, gilaje, balustrade.

Implicarea in programarea strategica a dezvoltarii economice si sociale, in special in formarea profesionala a adultilor.

Companie cu vechime in domeniul constructiilor, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare.

Aplicarea de spuma poliuretanica rigida pe toate suprafetele constructiilor duce la o economie de energie de peste 60%. Este o izolare termica, hidrofuga si fonica, in acelasi timp. Este ignifuga.

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web