Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
33 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Servicii oferite in transport rutier international. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to.

www.transforce.ro

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

 

Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Pietris si nisip pt. constructii. Comercializare en-gros produse alimentare.

Transport intern de marfuri; transport extern de marfuri; transport tehnologic cu utilaje de constructii; reparatii si intretinere auto.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport cu cisterne de produse petroliere. Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern si international. Club.

www.autobizantin.ro

Transport rutier intern si international de marfa.

www.ceta.ro

Transport marfuri (pietris-balastru-nisip etc). Preturile cele mai bune, oriunde in Timisoara. Buldoescavator pt. sapaturi fundatii, canalizari si incarcari moloz.

Transport rutier intern si international de calatori. Agentie de turism. Transport rutier intern si international. Turism intern/international. Servicii de asigurare turistica. Servicii de turism. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele.

www.comati-psg.ro

Transport rutier intern de marfa.

Transport de marfa. Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport aerian de marfa si calatori.

www.dsv.com/ro

Transport rutier intern si international. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

www.petrochem-p.com

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Transportator international de marfa.

www.euroccoper.ro

Transport rutier intern de marfa. Cafea - comercializare.

Filiala a companiei FM Logistic din Franta. Oferim clientilor servicii logistice complete (depozitare, manipulare, etichetare, co-packing, distributie, transport si grupaj).

www.fmlogistic.com

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

www.ceradez.ro

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Transport de marfa in regim international.

www.gabytrans.com

Efectuam transport intern si international cu camion Mercedes Atego prelata pe role, suspensii perne aer, sarcina utila 3.5t. Oferim/cerem seriozitate.

Transport marfa intern camioane MAN, 20 tone cu asigurare casco dube izoterma si prelata pe orice relatie dinspre sau spre vestul tarii (Timisoara, Arad, Resita).

Transport rutier intern de marfa.

Transport intern si international rapid de marfuri. Servicii postale - curierat rapid. Curierat expedierilor in sistem door-to-door (din usa in usa).

kdeltbalkan.as.ro

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport de marfa.

Transport rutier intern. Servicii de logistica si depozitare marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Intermediere de transporturi. Transporturi si expediti interne si internationale.

www.logistictrading.ro

Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Import si export de mobila. Servicii de mutare de mobilier. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Transport international de articole finite textile.

www.lunex.ro

Transport intern si international de marfa, camion Mercedes 3 t, prelata.

Transport rutier intern de marfa. Masini si accesorii pt. cafea. Curierat rapid - servicii de livrare door-to-door. Transport de mic tonaj intern si international. Cafea - comercializare.

Transport marfa intern-international cu autoutilitare MAN, Mercedes. Prelata, duba, sacina utila 3.5t., cu asigurare marfa.

Transport de marfa intern dar si international, flota auto formata din mai mute microbuze Peugeot Boxer 2,8HDI, si Fiat Ducato 2,8JTD, modele de generatie noua, lungi si suprainaltate.

Transport rutier marfuri generale intern 1,6 - 4t,42 mc.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

www.transtimex.go.ro

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Firma de transport intern si international de marfa care ofera servicii integrate de logistica, depozitare si expeditii. Prestam servicii de transport rutier.

www.velog.ro

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport rutier intern si international de calatori.

www.velog.ro


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Transporturi rutiere de marfuri.

Servicii de curierat rapid Italia-Romania. Transport intern si international de marfa.

Transport persoane grupuri organizate, microbuz de 7+1 locuri, intern si international, transfer de persoane aeroporturi. Transport de marfa intern si international cu auto de 3,5 tone util.

Transport intern marfa cu camioane izoterme 7.5to.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Transporturi rutiere de marfuri.

Transport de marfa intern si international cu Mercedes Benz sprinter, sarcina utila 1,4to, volum de incarcare de 15,5mc, intra 7 paleti.

Transportam marfa generala cu incarcare de 1.5 to - 20 to util. Seriozitate maxima.

Transporturi rutiere de marfa. Piese si accesorii auto.

Transport de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban. Asiguram transport de nisip, balast, pietris, moloz si pamant cu autovehicule proprii.

Transport rutier de marfuri intern si international.

Import/comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Distributie de produse alimentare. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Produse alimentare congelate, refrigerate.

Transport de lemn. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international. Brutarie. Produse din grau. Cofetarie si patiserie. Comert cu produse de uz general. Patiserie.

Transport rutier intern si international. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu produse de uz general. Transport de marfa.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de calatori.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web