Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Import/comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Distributie de produse alimentare. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Produse alimentare congelate, refrigerate.

www.agrirom.ro

Comercializare de cereale. Servicii si productie agricola. Masini si utilaje pt. agricultura. Transport rutier intern de marfa.

 

Transport de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban. Asiguram transport de nisip, balast, pietris, moloz si pamant cu autovehicule proprii.

www.sorturi-balast.ro

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport rutier intern de marfa.

Intermediere de transporturi.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Transport intern si international de marfa, camion Mercedes 3 t, prelata.

Efectuam transport marfa intern cu camioane de la 5 to - 20 t. pe orice relatie.

Transport intern de marfuri; transport extern de marfuri; transport tehnologic cu utilaje de constructii; reparatii si intretinere auto.

Efectuam transport marfa intern cu masini intre 1 tona si 5 tone pe orice ruta. Efectuam 2 curse regulate pe sapatamana pe ruta Cluj-Bucuresti, taxare pe un singur sens in functie de volum si greutate.

Transport marfa intern camioane MAN, 20 tone cu asigurare casco dube izoterma si prelata pe orice relatie dinspre sau spre vestul tarii (Timisoara, Arad, Resita).

Efectuam transport intern si international cu camion Mercedes Atego prelata pe role, suspensii perne aer, sarcina utila 3.5t. Oferim/cerem seriozitate.

Transport 1,3 to la pret avantajos. Caut colaborare cu firme serioase. Licenta de transport si de executie pt. transport marfuri generale.

Societate cu capital majoritar privat, produce si comercializeaza dolomita,calcar de Baita folosit ca materie prima in productia de premixuri si nutreturi combinate, precum si in industria sticlariei.

Transport marfuri generale, trafic intern, duba echipata cu faguri si stendere, 2.9t 36mc.

Transport marfa sau mobila, local, intern sau international cu duba inchisa Iveco, 15mc, 1.5to, non-stop! Totul negociabil, tarifare in functie de distanta! Posibil plata la termen!

Transport rutier de marfuri, parc auto propriu.

Transporturi rutiere de marfuri.

Transport intern si international rapid de marfuri. Servicii postale - curierat rapid. Curierat expedierilor in sistem door-to-door (din usa in usa).

Transport marfa pe orice ruta din tara, la cele mai bune preturi.

Filiala a companiei FM Logistic din Franta. Oferim clientilor servicii logistice complete (depozitare, manipulare, etichetare, co-packing, distributie, transport si grupaj).

Transport marfa generala, local si intern cu duba inchisa Iveco TurboDaily de 15 mc si 1.5t. Pret negociabil. Tarifare in functie de distanta. Posibilitate plata la termen.

Executam transport intern si international rapid de marfuri cu masini de 3,5 t. preturi accesibile.

Transport rutier de marfuri generale in tara cu autoutilitare de 1,5 tone si 7 mc. util! Se asigura ridicarea de la beneficiari a dif. instrumente de plata inclusiv numerar! Exp. de peste 10 ani !

Firma de transport intern si international de marfa care ofera servicii integrate de logistica, depozitare si expeditii. Prestam servicii de transport rutier.

Asiguram transport cu semiremorci basculante oriunde in tara.

Transport marfuri (pietris-balastru-nisip etc). Preturile cele mai bune, oriunde in Timisoara. Buldoescavator pt. sapaturi fundatii, canalizari si incarcari moloz.

Firma serioasa. Pret negociabil. Nu ezitati a ne contacta. Transport marfa in siguranta in tara sau extern. Se poate incheia si contract.

Transport persoane grupuri organizate, microbuz de 7+1 locuri, intern si international, transfer de persoane aeroporturi. Transport de marfa intern si international cu auto de 3,5 tone util.

Transport cu autobasculante 8x4 cu bena de 18m3.

Transport intern marfa cu camioane izoterme 7.5to.

Transport de marfa intern cu duba Citroen Jumper 2007, 13 m3.

Transport rutier marfuri generale intern 1,6 - 4t,42 mc.

Transporturi rutiere de marfuri.

Servicii oferite in transport rutier international. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to.

Tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, sticla Low-E, usi interior, exterior, gama variata de modele si culori, din brad, stejar, alte esente, vopsele si lacuri ecologice, mobila din lemn.

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Tractari auto non-stop. Transport utilaje maxim 8 Tone, asistenta rutiera. Vanzari autoturisme din stoc sau la comanda. Parcari-depozitari vehicule noi sau folosite.

Transport marfa intern-international cu autoutilitare MAN, Mercedes. Prelata, duba, sacina utila 3.5t., cu asigurare marfa.

Transport de marfa intern dar si international, flota auto formata din mai mute microbuze Peugeot Boxer 2,8HDI, si Fiat Ducato 2,8JTD, modele de generatie noua, lungi si suprainaltate.

Transportam marfa generala cu incarcare de 1.5 to - 20 to util. Seriozitate maxima.

Transport rutier de marfuri agabaritice si generale cu platforme extensibile si normale pentru marfuri cu lungime agabaritica si normale. Preturi rezonabile ce includ toate autorizatiile necesare.

Societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2004. Obiect de activitate expeditia si transportul de marfuri in regim intern si international.

Oferim servicii de transport si distributie marfuri sau mobila, local sau intern, cu autoutilitare Iveco Daily de 1.5to util si 14mc. Experienta in domeniu 4 ani. Posibilitate de contract.

Transport rutier de marfuri, intern si international, cu camioane frigorifice si prelata, pana la 24 tone, la cele mai mici preturi.

Transporturi rutiere de marfa. Piese si accesorii auto.

Transport intern si international (dedicat & grupaj & depozitare). Lider in domeniul transportului international de marfuri si logisticii.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Transport marfa in Oradea si in alte localitati la cele mai mici preturi.

Transport marfa rapid local, intern si international cu autoutilitare Mercedes Sprinter Maxi de 1,5t/14mc/4,20m podea (5 europaleti), distributie marfa local, national (inclusiv super/hipermarket).

Transport rutier de marfuri intern si international.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web