Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Servicii de curierat rapid Italia-Romania. Transport intern si international de marfa.

Transport de lemn. Transport rutier intern de marfa.

 

Transport rutier intern si international. Brutarie. Produse din grau. Cofetarie si patiserie. Comert cu produse de uz general. Patiserie.

Transport rutier intern si international. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transporturi si expediti interne si internationale.

www.autobanatica.go.ro

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu produse de uz general. Transport de marfa.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de calatori.

www.birzava.go.ro

Transport rutier intern de marfa. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern. Laminari de metale. Comert cu materiale de constructie.

Exploatare si industrializarea lemnului. Transport rutier intern de marfa.

Transport de lemn. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse. Comert en-gros. Transport rutier intern de marfa. Comercializare en-gros produse alimentare. Constructii civile si industriale.

Transport rutier intern si international. Exploatare si industrializarea lemnului. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri.

Transport de marfa intern si international cu Mercedes Benz sprinter, sarcina utila 1,4to, volum de incarcare de 15,5mc, intra 7 paleti.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de transport local. Transport rutier intern de marfa.

Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern. Transport cu cisterne de produse petroliere. Utilaje pt. sapat, transport. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transport de lemn. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport rutier intern si international.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Transport rutier intern. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern de marfa. Reparatii de autovehicule. Service.

Transport rutier intern si international. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport rutier intern si international. Comert en-detail.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Transport intern si international de marfa, camion Mercedes 3 t, prelata.

Transport intern de marfuri; transport extern de marfuri; transport tehnologic cu utilaje de constructii; reparatii si intretinere auto.

Transport marfa intern camioane MAN, 20 tone cu asigurare casco dube izoterma si prelata pe orice relatie dinspre sau spre vestul tarii (Timisoara, Arad, Resita).

Efectuam transport intern si international cu camion Mercedes Atego prelata pe role, suspensii perne aer, sarcina utila 3.5t. Oferim/cerem seriozitate.

Transporturi rutiere de marfuri.

Transport intern si international rapid de marfuri. Servicii postale - curierat rapid. Curierat expedierilor in sistem door-to-door (din usa in usa).

Filiala a companiei FM Logistic din Franta. Oferim clientilor servicii logistice complete (depozitare, manipulare, etichetare, co-packing, distributie, transport si grupaj).

Firma de transport intern si international de marfa care ofera servicii integrate de logistica, depozitare si expeditii. Prestam servicii de transport rutier.

Transport marfuri (pietris-balastru-nisip etc). Preturile cele mai bune, oriunde in Timisoara. Buldoescavator pt. sapaturi fundatii, canalizari si incarcari moloz.

Transport persoane grupuri organizate, microbuz de 7+1 locuri, intern si international, transfer de persoane aeroporturi. Transport de marfa intern si international cu auto de 3,5 tone util.

Transport intern marfa cu camioane izoterme 7.5to.

Transport rutier marfuri generale intern 1,6 - 4t,42 mc.

Transporturi rutiere de marfuri.

Servicii oferite in transport rutier international. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to.

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Transport marfa intern-international cu autoutilitare MAN, Mercedes. Prelata, duba, sacina utila 3.5t., cu asigurare marfa.

Transport de marfa intern dar si international, flota auto formata din mai mute microbuze Peugeot Boxer 2,8HDI, si Fiat Ducato 2,8JTD, modele de generatie noua, lungi si suprainaltate.

Transportam marfa generala cu incarcare de 1.5 to - 20 to util. Seriozitate maxima.

Transporturi rutiere de marfa. Piese si accesorii auto.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier de marfuri intern si international.

Transport rutier intern de marfa.

Scoala de soferi. Transport rutier intern de marfa. Productie mobila. Instructor auto/scoala de soferi.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Pietris si nisip pt. constructii. Comercializare en-gros produse alimentare.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport cu cisterne de produse petroliere. Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern si international. Club.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport international de articole finite textile. Transportator international de marfa. Transport rutier intern si international. Unitate de productie avicultura. Transport de marfa in regim international.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web