Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Transport intern marfa cu camioane izoterme 7.5to.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport international de articole finite textile. Transportator international de marfa. Transport rutier intern si international. Unitate de productie avicultura. Transport de marfa in regim international.

 

Transporturi rutiere de marfuri.

Activitati de recuperare de deseuri metalice. Servicii de recuperare hartie uzata.

Transport persoane grupuri organizate, microbuz de 7+1 locuri, intern si international, transfer de persoane aeroporturi. Transport de marfa intern si international cu auto de 3,5 tone util.

Transporturi rutiere de marfuri.

Transport rutier de marfuri intern si international.

Transport de marfa.

www.intergesaco.com.ro

Transportam marfa generala cu incarcare de 1.5 to - 20 to util. Seriozitate maxima.

Transporturi rutiere de marfa. Piese si accesorii auto.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Transport intern si international de marfa, camion Mercedes 3 t, prelata.

Transport intern de marfuri; transport extern de marfuri; transport tehnologic cu utilaje de constructii; reparatii si intretinere auto.

Societatea comercializeaza imbracaminte si echipamente petru protectia muncii. In acest scop, colaboreaza cu producatori de prestigiu din tara si din strainatate.

Transport marfa intern camioane MAN, 20 tone cu asigurare casco dube izoterma si prelata pe orice relatie dinspre sau spre vestul tarii (Timisoara, Arad, Resita).

Efectuam transport intern si international cu camion Mercedes Atego prelata pe role, suspensii perne aer, sarcina utila 3.5t. Oferim/cerem seriozitate.

Transport intern si international rapid de marfuri. Servicii postale - curierat rapid. Curierat expedierilor in sistem door-to-door (din usa in usa).

Filiala a companiei FM Logistic din Franta. Oferim clientilor servicii logistice complete (depozitare, manipulare, etichetare, co-packing, distributie, transport si grupaj).

Transport. Agregate balastiera, cereale, trailer.

Transporturi rutiere de marfa, transport produse alimentare si nu numai cu auto frigorifice autorizate D.S.V.

Firma de transport intern si international de marfa care ofera servicii integrate de logistica, depozitare si expeditii. Prestam servicii de transport rutier.

Transport marfuri (pietris-balastru-nisip etc). Preturile cele mai bune, oriunde in Timisoara. Buldoescavator pt. sapaturi fundatii, canalizari si incarcari moloz.

Transport intern de marfuri cu masini de mare tonaje, materiale de constructii, produse de balastiera.

Transport rutier marfuri generale intern 1,6 - 4t,42 mc.

Servicii oferite in transport rutier international. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, ADR, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to.

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Transport marfa intern-international cu autoutilitare MAN, Mercedes. Prelata, duba, sacina utila 3.5t., cu asigurare marfa.

Transport de marfa intern dar si international, flota auto formata din mai mute microbuze Peugeot Boxer 2,8HDI, si Fiat Ducato 2,8JTD, modele de generatie noua, lungi si suprainaltate.

Transport de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban. Asiguram transport de nisip, balast, pietris, moloz si pamant cu autovehicule proprii.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Transport marfa intern cu masini sarcina utila 20t.

Import/comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Distributie de produse alimentare. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Produse alimentare congelate, refrigerate.

Transport rutier intern. Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol. Distribuitor autohton de autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

Transport rutier intern si international de calatori. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Transport de calatori in regim international.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica.

Transport rutier intern si international. Transport international de articole finite textile.

Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Pietris si nisip pt. constructii. Comercializare en-gros produse alimentare.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport cu cisterne de produse petroliere. Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern si international. Club.

Transport rutier intern si international de marfa.

Comercializare de cereale. Servicii si productie agricola. Masini si utilaje pt. agricultura. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international de calatori. Agentie de turism. Transport rutier intern si international. Turism intern/international. Servicii de asigurare turistica. Servicii de turism. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international. Tamplarie din PVC si lemn. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Hotel.

Transport rutier intern si international. Transport de marfa in regim international.

Transport de marfa. Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport aerian de marfa si calatori.

Transport rutier intern si international. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Transportator international de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Cafea - comercializare.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Transport de marfa in regim international.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web