Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Avem o gama variata de produse: materiale de constructii, vopsele Kraft, vopsele Caparol, termosistem, grafica, desene.

www.arvensis.ro

 

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Caramida pt. constructii. Furnizor otel-beton. Pavaj; pavele beton. Parchet si scandura pt. constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Producem pietris si nisip cuartos, teracota, bazalt, marmura, masa cuartoasa si de stampare, argila plastica.

www.begagrup.ro

Ofer consultanta autorizata in domeniul constructiilor, si a produselelor de constructii KERAKOLL.

Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Exploatare de nisip din cuart. Furnizare de materiale de constructii.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

www.ceradez.ro

Producator de materiale de constructii.

Producator de accesorii de finisaj pt.constructii civile si industriale, fatade metalice, furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.

www.grupcaracons.ro

Furnizare de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

www.imperium.ro

Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii.

www.mondial.ro

Vand tabla tip tigla, tabla cutata, panouri sandwich, structuri metalice, z, c, sigma, velux, jgheaburi si burlane, montaj (mobilier lemn la comanda doar in judet).

Furnizare de materiale de constructii.

www.rgb.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.tancrad.ro

Comercializare de cereale. Furnizare de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Decoratiuni interioare. Materiale pt. finisaje in constructii.

www.villadeco.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Productie si comert: plasa de gard zincata, cuie, plasa rabitz, plasa sudata, coturi, burlane si galeti din tabla, scoabe, etc.

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Executam lucrari de constructie la cheie.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

Furnizare de materiale de constructii.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie. Constructii. Servicii de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Placi de teracota pt. sobe. Izolatori hidro, termici si fonici. Materiale de constructie pt. drumuri.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Laminari de metale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii. Activitati de exploatare zacaminte minerale. Producator de materiale de constructii. Minereuri neferoase. Producator de faianta.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Producator de materiale de constructii.

Oteluri aliate speciale. Laminari de metale. Siderurgie. Producator de materiale de constructii. Materiale si produse refractare. Confectii, profile si armaturi metalice. Cocs pt. industria metaurgica. Caramida pt. constructii.

Importator de materiale de constructii. Comert en-gros si en-detail. Exportator de mobila. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Compania noastra este importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens, faianta. De asemenea oferim spre vanzare adezivi la preturi foarte bune.

Infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate taierea si prelucrarea, montarea si finisarea pietrei naturale marmura, granit, travertin. Avem o echipa de angajati, parteneri si colaboratori cu inalta calificare, o echipa de profesionisti atent selectati, astfel incat clientii nostri au apreciat si apreciaza atat sfaturile, consultanta in alegerea produselor, cat si produsele finite oferite de noi. Hotararea, onestitatea, increderea in capacitatile noastre, promptitudinea in onorarea comenzilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web