Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

Compania noastra este importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens, faianta. De asemenea oferim spre vanzare adezivi la preturi foarte bune.

 

Productie si comert: plasa de gard zincata, cuie, plasa rabitz, plasa sudata, coturi, burlane si galeti din tabla, scoabe, etc.

www.garduri.ro

Furnizare de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.izolta-arad.ro

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Echipamente electrice de incalzire centrala.

www.termodinamic.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Import sisteme de preluare a apelor pluviale, tabla la rola (Cu, Zn, Al) scule profesionale si utilaje de prelucrat tabla. Productie profile tinichigerie constructii, consultanta si montaj.

Comert cu materiale de constructii. Distribuitor: Rigips, Swisspor, Ruukki, Trilak, Isover, Tondach, Isoline, Schiedel, Leier, Masterplast, Holcim, Ceresit, Kaindl. Importator: R?–FIX-Austria.

Producem pietris si nisip cuartos, teracota, bazalt, marmura, masa cuartoasa si de stampare, argila plastica.

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Transport materiale de constructie: diferite sorturi de nisip, material lemnos cu auto-basculante de toate tipurile de tonaj, lucrari de excavatie, santuri, taluzari, fundatii. Pret excelent!

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Vand tabla tip tigla, tabla cutata, panouri sandwich, structuri metalice, z, c, sigma, velux, jgheaburi si burlane, montaj (mobilier lemn la comanda doar in judet).

Producator de accesorii de finisaj pt.constructii civile si industriale, fatade metalice, furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Firma de transport. Comercializeaza: nisip, balast, sorturi. Executa: transport cu autobasculante de 10t, 30t, 40t, excaveaza fundatii, terasari transport moloz, pamant.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Materiale de constructii in cantitati mari la cele mai mici preturi. Import direct la preturi imbatabile ciment, fier beton. Mobila din ratan, bambus, mahon, lemn de cauciuc, tek.

Avem o gama variata de produse: materiale de constructii, vopsele Kraft, vopsele Caparol, termosistem, grafica, desene.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

Comercializam diferite materiale de constructii: sisteme de garduri Dirickx (panou de gard, porti industriale autoportante), sindrile bituminoase, produse bituminoase Sopro, accesorii pt. acoperis.

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

Ofer consultanta autorizata in domeniul constructiilor, si a produselelor de constructii KERAKOLL.

Zidarii, tencuieli mecanizate de ultima generatie. Finisaje, tencuieli mecanizate si manuale, gresie, faianta.

Produse din cauciuc. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Materiale de constructie pt. drumuri. Echipamente si produse pt. parcuri de distractii.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare produse de metalurgie. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Caramida pt. constructii. Furnizor otel-beton. Pavaj; pavele beton. Parchet si scandura pt. constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii. Azbociment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton. Izolatori hidro, termici sifonici.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Exploatare de nisip din cuart. Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Servicii in constructie. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii.

Armaturi industriale. Robinete, garnituri, supape.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Materiale si produse refractare. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Producator de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Arhitectura peisagistica.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web