Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii.

www.comeximbanatul.ro

 

Furnizare de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie. Constructii. Servicii de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comert cu materiale de constructie.

www.hristogamma.ro

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Laminari de metale.

Executam lucrari de constructie la cheie.

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii. Activitati de exploatare zacaminte minerale. Producator de materiale de constructii. Minereuri neferoase. Producator de faianta.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Oteluri aliate speciale. Laminari de metale. Siderurgie. Producator de materiale de constructii. Materiale si produse refractare. Confectii, profile si armaturi metalice. Cocs pt. industria metaurgica. Caramida pt. constructii.

Importator de materiale de constructii. Comert en-gros si en-detail. Exportator de mobila. Activitati de import-export de bunuri si produse.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Producem pietris si nisip cuartos, teracota, bazalt, marmura, masa cuartoasa si de stampare, argila plastica.

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Vand tabla tip tigla, tabla cutata, panouri sandwich, structuri metalice, z, c, sigma, velux, jgheaburi si burlane, montaj (mobilier lemn la comanda doar in judet).

Producator de accesorii de finisaj pt.constructii civile si industriale, fatade metalice, furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Avem o gama variata de produse: materiale de constructii, vopsele Kraft, vopsele Caparol, termosistem, grafica, desene.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

Ofer consultanta autorizata in domeniul constructiilor, si a produselelor de constructii KERAKOLL.

Statie de carburant pt. autovehicule. Materii prime si materiale pt. constructii. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Imbracaminte. Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Materii prime si materiale pt. constructii. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Caramida pt. constructii. Furnizor otel-beton. Pavaj; pavele beton. Parchet si scandura pt. constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Tamplarie clasica. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

Exploatare de nisip din cuart. Furnizare de materiale de constructii.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Placi de teracota pt. sobe. Izolatori hidro, termici si fonici. Materiale de constructie pt. drumuri.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

Materii prime si materiale pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Activitati de exploatare zacaminte minerale. Activitati de minerit. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii. Activitati de extractie a minereurilor metalifere. Minereuri metalifere.

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de consultanta in constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Producator de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare de cereale. Furnizare de materiale de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web