Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

 

Infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate taierea si prelucrarea, montarea si finisarea pietrei naturale marmura, granit, travertin. Avem o echipa de angajati, parteneri si colaboratori cu inalta calificare, o echipa de profesionisti atent selectati, astfel incat clientii nostri au apreciat si apreciaza atat sfaturile, consultanta in alegerea produselor, cat si produsele finite oferite de noi. Hotararea, onestitatea, increderea in capacitatile noastre, promptitudinea in onorarea comenzilor.

www.producator-marmura.ro

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Placi de teracota pt. sobe. Izolatori hidro, termici si fonici. Materiale de constructie pt. drumuri.

www.macon.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

www.marmosim.ro

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Furnizare de materiale de constructii.

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

www.talcdolomita.ro

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Producator de materiale de constructii.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

www.verticalbuild.webs.com


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Producem pietris si nisip cuartos, teracota, bazalt, marmura, masa cuartoasa si de stampare, argila plastica.

Productie si comert: plasa de gard zincata, cuie, plasa rabitz, plasa sudata, coturi, burlane si galeti din tabla, scoabe, etc.

Vand tabla tip tigla, tabla cutata, panouri sandwich, structuri metalice, z, c, sigma, velux, jgheaburi si burlane, montaj (mobilier lemn la comanda doar in judet).

Firma Plewa distribuie pe piata romaneasca cosuri de fum Plewa, din samota, izolate sau neizolate, pentru orice sisteme de ardere (seminee, sobe, centrale termice normale sau in condensatie).

Producator de accesorii de finisaj pt.constructii civile si industriale, fatade metalice, furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.

Producatori de sorturi de balastiera. Sort 0-3 0-4 3-7 7-15 8-16. Cu masinile din cadrul grupului - un parc auto de 20 auto Volvo putem asigura si transportul acestora.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Avem o gama variata de produse: materiale de constructii, vopsele Kraft, vopsele Caparol, termosistem, grafica, desene.

Ofer consultanta autorizata in domeniul constructiilor, si a produselelor de constructii KERAKOLL.

Furnizare de materiale de constructii.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Caramida pt. constructii. Furnizor otel-beton. Pavaj; pavele beton. Parchet si scandura pt. constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Consultanta in afaceri.

Exploatare de nisip din cuart. Furnizare de materiale de constructii.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materiale de constructie pt. drumuri. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Tigla de constructie. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare tensiune. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii.

Pavaj; pavele beton. Producator de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Tigla de constructie. Comercializare plasa de sarma.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor otel-beton. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Comercializare de cereale. Furnizare de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Decoratiuni interioare. Materiale pt. finisaje in constructii.

Compania noastra este importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens, faianta. De asemenea oferim spre vanzare adezivi la preturi foarte bune.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web